زمان انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی هشدار سازمان هواشناسی برای این ۳ استان / آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر درهای مصلی تهران از ساعت ۶ صبح شنبه به روی مردم باز می شود فعالیت این دو پایانه‌های مسافربری در تهران تغییر کرد محدودیت‌ تشرف و تردد در صحن‌ها و رواق‌های مرکزی حرم رضوی از 17 تیر اعلام جزییات تغییر در دو خط تندرو اتوبوسرانی برای مراسم وداع رهبر شهید مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد ‌قطعی شد/مبدا فرودگاه خواهد بود 4400 دستگاه ون و اتوبوس آماده خدمات‌رسانی در مراسم تشییع امام شهید مرگ سالانه ۷۰۰۰ نفر در کشور به دلیل مصرف مواد تقلبی یک‌سوم جمعیت کشور تا 1430 سالمند می‌شوند کاهش دمای هوا به زیر ۱۰ درجه در تابستان؛ سیلاب در کمین ۷ استان شهردار ایلام بازداشت شد جزییات فعالیت میادین تره بار تهران در ایام مراسم تشییع اعلام شد/ میادین در این تاریخ بسته هستند جست‌وجوی صوتی پیشرفته به جیمیل آمد هشدار به بازنشستگان؛ مراقب کلاهبرداران تلفنی باشید اختلال گسترده جی پی اس در کشور؛ تهران بیشتر از شهر‌های دیگر تحت تاثیر است

آخرین وضعیت پرونده زوج شکارچی خرس / ردپای خرافات در سلاخی خرس

آخرین وضعیت پرونده زوج شکارچی خرس / ردپای خرافات در سلاخی خرس سرهنگ محبت خانی از شناسایی زوج شکارچی خبر داد که برای به دست آوردن چربی خرس اقدام به سلاخی این حیوان کردنده بودند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 13
کد خبر: ۱۰۵۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ جمشید محبت خانی فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور اظهار کرد: حدود یک ماه گذشته مورخه ۳۰ مرداد امسال، دو کوهنورد در ارتفاعات پارک ملی پابند شهرستان نکا واقع در استان مازندران درحال کوهنوردی بودند که متوجه می‌شوند دو شکارچی غیرمجاز که زن و شوهر بودند؛ در حال سلاخی یک قلاده حیوان هستند.

وی با بیان اینکه کوهنوردان در اظهارات ابتدایی خود اعلام کردند که در ابتدا تصور می کردیم حیوان مذکور یک قلاده گراز است که در حال سلاخی شدن بود، گفت: پس از اینکه کوهنوردان به صحنه نزدیک شدند، مشاهده کردند که حیوان مذکور یک قلاده خرس قهوه‌ای رنگ است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور تصریح کرد: طبق خرافاتی که وجود دارد، شکارچیان برای بدست آوردن چربی زیر پوست خرس اقدام به شکار این حیوان کرده بودند.

وی افزود: هموطنان به هیچ عنوان به این خرافات توجه نکنند و به محصولاتی با عنوان چربی خرس که در بسته بندی‌های مختلف به فروش می‌رسد، اعتماد نکنند چرا که همچین موضوعی وجود ندارد و اینکه افرادی بخواهند برای گرفتن چربی خرس اقدام به شکار این حیوان کنند، صحت ندارد.

سرهنگ محبت خانی با بیان اینکه هویت شکارچیان مشخص شده و پرونده قضایی برای این افراد تشکیل شده است، گفت: شکارچیان ساکن استان سمنان هستند که برای شکار به ارتفاعات استان مازندران رفته بودند.

وی افزود: در حال حاضر این افراد دستگیر نشده اند و با دستور قضایی حکم احضار برایشان صادر شده و در حال بررسی موضوع برای دستگیری زوج شکارچی هستیم./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار