اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

دیدار وزیر خارجه عراق با رابرت مالی با محوریت ایران

دیدار وزیر خارجه عراق با رابرت مالی با محوریت ایران فؤاد حسین وزیر خارجه عراق با رابرت مالی فرستاده آمریکا دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 18
کد خبر: ۱۰۵۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر فؤاد حسین وزیر خارجه عراق امروز دوشنبه در ابوظبی با رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران دیدار کرد. خبرگزاری رسمی عراق (واع) گزارش داد، در این دیدار تحولات سیاسی و امنیتی منطقه، واقعیت روابط ایران و آمریکا و راههای فعال‌سازی گفت‌وگوهایی بررسی شد که پیش از این در راستای رسیدن یه یک فهم مشترک صورت گرفته است.

وزیر خارجه عراق هم بر افزایش ثبات، استفاده از فرصتها و مکانیزمهای هماهنگی تأکید کرد و گفت که عراق، شیوه کاهش تنش را در پیش می‌گیرد.

وی تأکید کرد که کاهش تنش، منافع همه طرفها را به همراه دارد و بر امنیت و صلح در منطقه و همسایگان عراق تأثیر خواهد گذاشت.

حسین همچنین گفت که انتخابات پارلمانی در عراق، «بازتاب مطالبات مردمی و نشانگر اهتمام نیروهای ملی‌گرا برای موفقیت در روند انتخابات» بود.

فرستاده آمریکا هم از «نقش مهم عراق در منطقه، تلاش برای برقراری ارتباط بین کشورهای منطقه به منظور حل اختلافات از طریق گفت‌وگو و مسیرهای مسالمت‌آمیز» قدردانی کرد.

پیش از این نیز، مالی و حسین در چهارم مهر ماه جاری با هم دیدار کردند. طرفین در این دیدار، تحولات سیاسی و امنیتی منطقه و بازتابهای آن، واقعیت روابط ایران و آمریکا و احتمال برگزاری نشستهای آتی را بررسی کردند.

حسین در این دیدار بر نقش و فعالیتهای عراق برای کاهش تنش بین کشورهای منطقه به منظور حفظ امنیت و صلح منطقه تأکید کرد؛ اقداماتی که به سود صلح و امنیت بین‌الملل است.

وی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات وین از سر گرفته شود تا توافق برجام و بازتابهای مثبت آن در سطح روابط منطقه‌ای و جهانی اجرایی شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار