ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

دیدار وزیر خارجه عراق با رابرت مالی با محوریت ایران

فؤاد حسین وزیر خارجه عراق با رابرت مالی فرستاده آمریکا دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 18
کد خبر: ۱۰۵۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر فؤاد حسین وزیر خارجه عراق امروز دوشنبه در ابوظبی با رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران دیدار کرد. خبرگزاری رسمی عراق (واع) گزارش داد، در این دیدار تحولات سیاسی و امنیتی منطقه، واقعیت روابط ایران و آمریکا و راههای فعال‌سازی گفت‌وگوهایی بررسی شد که پیش از این در راستای رسیدن یه یک فهم مشترک صورت گرفته است.

وزیر خارجه عراق هم بر افزایش ثبات، استفاده از فرصتها و مکانیزمهای هماهنگی تأکید کرد و گفت که عراق، شیوه کاهش تنش را در پیش می‌گیرد.

وی تأکید کرد که کاهش تنش، منافع همه طرفها را به همراه دارد و بر امنیت و صلح در منطقه و همسایگان عراق تأثیر خواهد گذاشت.

حسین همچنین گفت که انتخابات پارلمانی در عراق، «بازتاب مطالبات مردمی و نشانگر اهتمام نیروهای ملی‌گرا برای موفقیت در روند انتخابات» بود.

فرستاده آمریکا هم از «نقش مهم عراق در منطقه، تلاش برای برقراری ارتباط بین کشورهای منطقه به منظور حل اختلافات از طریق گفت‌وگو و مسیرهای مسالمت‌آمیز» قدردانی کرد.

پیش از این نیز، مالی و حسین در چهارم مهر ماه جاری با هم دیدار کردند. طرفین در این دیدار، تحولات سیاسی و امنیتی منطقه و بازتابهای آن، واقعیت روابط ایران و آمریکا و احتمال برگزاری نشستهای آتی را بررسی کردند.

حسین در این دیدار بر نقش و فعالیتهای عراق برای کاهش تنش بین کشورهای منطقه به منظور حفظ امنیت و صلح منطقه تأکید کرد؛ اقداماتی که به سود صلح و امنیت بین‌الملل است.

وی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات وین از سر گرفته شود تا توافق برجام و بازتابهای مثبت آن در سطح روابط منطقه‌ای و جهانی اجرایی شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار