برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

آیت‌الله رئیسی: راه نجات کشور تولید است

آیت‌الله رئیسی: راه نجات کشور تولید است آیت‌الله رئیسی در شورای اداری استان فارس گفت: راه نجات کشور تولید است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 14
کد خبر: ۱۰۵۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان فارس اظهارداشت: لیستی از مشکلات و خواسته‌های استان به عنوان ضروریات ‌از سوی مسئولان ‌مطرح شد و گزارشاتی نیز وزرا ارائه دادند.

وی با بیان اینکه قبل از انجام سفر مطالعات و بازدیدهایی صورت می‌گیرد، گفت: جلساتی پیش از سفر تشکیل و تصویب می‌شود و میزان اعتبارات نیز مشخص می‌شود که وزرا و معاونین پیگیری می‌کنند.

رئیسی با بیان اینکه سفرها هم مطالعه دارد، هم بررسی میدانی و هم نظارت بعدی را دارد، افزود: این شیوه تاکنون در شوراهای اداری بی‌سابقه بوده است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه وقتی مسائل در این جلسه مطرح می‌شود به این معنا است که مشکلات باید توسط همه حل شود، گفت: اعلام در جلسه به این معنا است که همه مشترکا به نام دولت یا بهتر بگویم به نام‌ حکومت و مجموعه نظام باید نسبت به انجام این مسائل اهتمام کنند.

وی با بیان اینکه این مواردی که مطرح شد بخش دارای اولویت استان است اما همه مواردی که باید درباره استان باشد نیست، افزود: بسیاری از طرح‌ها نیمه تمام است و تا طرح نیمه تمام است نباید به سراغ طرح جدید برویم‌.

رئیس جمهور با طرح یک دعا برای استان فارس عنوان کرد: امیدوارم که به برکت امام عسگری باران رحمت  بر این منطقه نازل شود چون بسیاری از مشکلات با بارش باران حل می‌شود.

 

 

وی با بیان اینکه برای حل مشکل خشکسالی باید فعال شد تا از این مشکل و تهدید و این محدودیت خارج شویم گفت: کمیته‌ای برای بحران خشکسالی تشکیل شده و در شورای آب مسائل مطرح می‌شود، باید با عدالت و متناسب آب تقسیم شود تا مردم هم راضی شوند. 

رئیسی با بیان اینکه معتقدم با مردم باید سخن گفت: افزود: باید مسئولان مشکلات را با مردم در میان بگذارند چراکه در رفع مشکلات مردم باید همراه با دولت باشند.

وی عنوان کرد: استان فارس و شهر شیراز یکی از قطب‌های فرهنگی است و به دلیل جایگاه بزرگانی چون احمدبن‌موسی (ع) اینجا تبدیل به قطب فرهنگی شده است‌./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار