تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است

آیت الله رئیسی: یکی از عقب ماندگی‌های مهم کشور اجرای عدالت است

آیت الله رئیسی: یکی از عقب ماندگی‌های مهم کشور اجرای عدالت است رئیس جمهور گفت:حرکت گام دوم انقلاب بر جبران عقب ماندگی‌های کشور است، یکی از عقب ماندگی‌های مهم اجرای عدالت است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 14
کد خبر: ۱۰۵۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور در جمع نخبگان، علما، خانواده شهدا و ایثارگران فارس با اشاره به محدود بودن نفرات حاضر در جلسه به دلیل شیوع کرونا گفت: به دلیل لزوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، امکان حضور در جمع گسترده مردم فراهم نیست و بسیار باشکوه بود اگر بسیاری از مردم عزیز شیراز و فارس را زیارت می‌کردیم.
دکتر رئیسی با بیان این که همواره مدیون محبت مردم به ویژه عشایر بوده است افزود: فارس متشکل از جوانان اهل تسنن و شیعه و مدیران، علما، روحانیون و حوزویان فارس است که همگی قابل احترام هستند.
وی بزرگترین نعمت الهی را، نعمت هدایت بیان کرد و گفت: کتب الهی به ویژه قرآن کریم، بزرگترین نعمت الهی است که برای هدایت آمده و اگر نعمت‌های هدایت، امامت و ولایت نبود، زندگی از حیات انسانی و ربانی برخوردار نبود.
رئیس جمهور با بیان این که سه نوع حیات حیوانی، نباتی و انسانی داریم افزود: رشد، نمو و تولید مثل و جذب و دفع همه لازمه حیات است، اما حیاتی که برای انسان تعریف شده، حیات انسانی و الهی است و زندگی انسانی در گرو برخورداری از حیات طیبه است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با خواندن آیاتی از سوره الرحمن گفت: انسان با قرار گرفتن در پرتو قرآن به جایگاه انسانی می‌رسد، همانطور که لسان الغیب حافظ شیرازی در پرتو حفظ قرآن عظمت یافت و همان طور که ملاصدرای شیرازی میرزای شیرازی بزرگ، شعرا، حکما، فلاسفه و نامداران این خطه در پرتو قرآن و حیات انسانی به مقام وارستگی رسیدند.

رئیس جمهور با بیان این که آیت الله دستغیب چهره نورانی فارس، در پرتو آموخته‌های قرآن و حیات طیبه و هدایت الهی به جایگاه شهادت رسید افزود: ۱۵ هزار شهید گلگون کفن فارس که نامشان زینت بخش هر کوی و برزن این استان است و بر قله قرار گرفتند، به ما پیام می‌دهند که راه رسیدن به وصال، سعادت دنیا و آخرت و نورانی شدن، همان راهی است که آن‌ها پیموده اند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی تاکید کرد: داشتن انگیزه و اندیشه الهی، بینش و دانش الهی، مسیری که مسیر الهی و ملکوتی باشد، هیچ منافاتی با رفاه اجتماعی و امکانات اجتماعی ندارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه رسالت انبیا، آموزش اقامه قسط به انسان‌ها بوده است افزود: آنچه که ما امروز به نام نظام اسلامی به دنبالش هستیم و محوری‌ترین بیانیه گام دوم رهبر، حرکت در راستای جبران عقب ماندگی‌ها باشد.
وی گفت: اجرای عدالت از موضوعات عقب ماندگی کشور است هرچند که در بخش‌هایی کار‌هایی انجام شده، اما کافی نیست.
دکتر رئیسی محور حرکت دولت سیزدهم را در راستای حمایت مردم و توکل به حضرت حق بیان کرد و گفت: حرکت دولت در جهت اجرای قانون، شناخت کاستی‌ها و کم بود‌ها و محرومیت و جبران آن هاست.
رئیس جمهور با تاکید بر تعیین نیاز‌های نقاط مختلف استان فارس بر اساس آمایش سرزمینی افزود: باید بدانیم هر نقطه از فارس چه امکانات و نیاز‌هایی دارد و برای رفع محرومیت‌ها تلاش کرد.
وی با اشاره به وجود ۳۶ شهرستان توسعه یافته در فارس گفت: آنچه در این توسعه یافتگی‌ها ضرورت دارد، عدالت اجتماعی است که باید بر توسعه یافتگی سایه افکند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با اشاره به سفر خود به شهرستان مرودشت و درخواست مردم برای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری ادامه داد: فارس قطب کشاورزی، معادن، صنایع، گردشگری، خدمات، بازرگانی و تجارت است و با وجود این ظرفیت‌ها و بودن سرمایه عظیم انسانی به ویژه جوانان برومند و تحصیل کرده، نباید مشکل بیکاری در این استان وجود داشته باشد.
رئیس جمهور، ایجاد اشتغال را از حقوق مردم و وظایف دولت دانست و گفت: دولت باید زمینه اشتغال برای همه به ویژه جوانان تحصیل کرده را فراهم کند و استاندار، فرمانداران و مدیران در فارس باید یم شدن در اشتغالزایی را در اولویت کار خود قرار دهند.
دکتر رئیسی با تاکید بر این که برای ایجاد اشتغال نباید نگاه فقط به وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی باشد افزود: همه بخش‌ها در ایجاد اشتغال سهم دارند و باید در این زمینه تلاش کنند./واحد مرکزی خبر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار