البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد

انتقاد شدید بشارالجعفری از آمریکا/ پاسخ موشکی ارتش سوریه به تجاوزات تروریست‌ها

منابع سوری از عملیات گسترده ارتش سوریه علیه گروه‌های ترویستی و خطوط کمک‌رسانی به آنها در حومه شمال غربی حماه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 08
کد خبر: ۱۰۵۴۷
به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از خبرگزاری سوریه (سانا)، نیروهای ارتش سوریه امروز عملیات گسترده‌ای را علیه محورهای تحرکات و اماکن استقرار گروه‌های تروریستی و خطوط کمک‌رسانی به آنها در حومه شمال غربی در پاسخ به نقض توافق منطقه کاهش تنش از سوی آنها انجام دادند.

به گزارش سانا، نیروهای ارتش، مخفیگاه‌های تروریست‌ها در شهرناز و کفرنبوده در شمال غربی شهر حماه را در پاسخ به تجاوزات مکرر آنها به ایست‌های نظامی و روستاهای اطراف با موشک هدف قرار دادند. این ضربات خسارت‌ها و تلفاتی به گروه‌های تروریستی وارد کرد و چندین مخفیگاه و سکوی پرتاب موشک و انواع مهمات و سلاح‌های آنها را منهدم کرد.

    نیروهای ارتش روز گذشه نیز دامنه واکنش خود به نقض توافق منطقه کاهش و تجاوزات پیاپی آنها به مناطق امن در حومه حماه و حومه ادلب را گسترش دادند که در نتیجه آن به این گروه‌ها خسارت‌ها و تلفاتی وارد و سکوهای پرتاب موشک آنها منهدم شد.

خبر دیگر  اینکه بشار الجعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد بار دیگر تأکید کرد سوریه بر  اهمیت تلاش طرف‌های متعدد برای خلع سلاح هسته‌ای و جلوگیری از گسترش آن تأکید می‌کند. وی خاطرنشان کرد ایالات متحده آمریکا بیشتر از هر طرفی معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را نقض می‌کند و از رژیم صهیونیستی در این زمینه حمایت می‌کند.

تسنیم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار