تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

سردار فدوی:کشورهای همسایه یک خانواده هستند

جانشین فرمانده کل سپاه نسبت به خبرسازی برخی رسانه‌های غربی درباره رزمایش‌های اخیر در شمال غرب کشور واکنش نشان داد و گفت: همه کشورهای همسایه به مثابه افراد درون یک خانواده هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 15
کد خبر: ۱۰۵۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه امروز (پنجشنبه) در حاشیه مراسمی که به مناسبت چهلمین روز درگذشت سرلشکر سید حسن فیروزآبادی در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی سرلشکر فیروزآبادی، گفت: سرلشکر فیروزآبادی در طول مدت زمان بسیاری که به حکم رهبری عهده‌دار ریاست ستاد کل نیروهای مسلح بود، مدیریت خوبی داشت.

 

وی شجاعت را مهمترین ویژگی سرلشکر فیروزآبادی دانست و افزود: یکی از ویژگی‌های فیروزآبادی که باید از آن یاد شود و من شاهد آن بودم، شجاعت وی در جاهایی نظیر دفاع از اساس و مبنای انقلاب، ولایت و سپاه بود که افراد خیلی کم شجاعت به خرج می‌دهند؛ در ماجرایی که تعدادی از عزیزان خود سپاه هم حضور داشتند و شیطنتی راجع‌به سپاه در حال شکل گیری بود، فیروزآبادی شجاعتی از خود نشان داد که منحصر به فرد بود.

 

جانشین فرمانده کل سپاه اضافه کرد: چون در آنجا به عنوان رئیس ستاد کل و همچنین فردی انقلابی و فردی که برای سال‌های طولانی از نزدیکان رهبری بود، شجاعت سیدی خود را نشان داد و این بسیار ویژه بود، چراکه خیلی کم اتفاق می‌افتد که فردی چنین کاری را انجام دهد.

 

سردار فدوی با بیان اینکه همه آن ماجرا را نمی‌شود تشریح کرد، افزود: آنچه که باید از سرلشکر فیروزآبادی یاد شود، شجاعت او در بزنگاه‌ها برای اجرای تکالیف و وظایفی است که درباره اساس و مبناهای انقلاب اسلامی داشت.

 

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره تلقی برخی رسانه‌های غربی درباره رزمایش‌های اخیر نیروهای مسلح مبنی بر اینکه این رزمایش‌ها در واکنش به اقدامات اخیر کشور آذربایجان است، با تاکید بر شیطنت آمیز بودن این ادعاهای رسانه‌ای، تصریح کرد: همانطور که دریدن گوسفندان توسط گرگ جزو طبیعت و ذات این حیوان است و نمی‌توان از آن انتظار دیگری داشت، از خبیثان عالم که ضد انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی هستند نیز نباید انتظاری داشت. مهم این است که دوستان در داخل نباید در معرض شیطنت‌ها قرار بگیرند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه تصریح کرد: همه کشورهای همسایه و همه کشورهای مسلمان به مثابه افراد درون یک خانواده هستیم؛ در داخل خانواده بچه شیطان و بچه فریب خورده هم وجود دارد اما یک خانواده هستند و نقش برادر بزرگ و پدر خانواده مشخص است و احتمالاً بعضی اوقات توجهش به بچه شیطون خانواده بیشتر از بچه خوب خانواده است؛ ما باید اینگونه نگاه کنیم./ تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار