حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن
دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین:

در صورت تداوم درگیری‌ها تل‌آویو را بمباران می‌کردیم

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطینی تأکید کرد که در صورت تداوم درگیری ها با رژیم صهیونیستی، گروه های مقاومت، تل آویو را بمباران می کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 08
کد خبر: ۱۰۵۵۷
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از المیادین، «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سخنانی گفت: دشمن صهیونیستی غیرنظامیان را در غزه هدف قرار داد تا مقاومت را تحت فشار قرار دهد. آنچه در غزه اتفاق افتاد، مانوری جهت آمادگی برای نبرد بزرگ با دشمن است که قطعاً آن را خواهیم دید.

وی ادامه داد: توافقاتی بین گروه‌های فلسطینی حاصل شده در رابطه با واکنش فوری به تجاوزات رژیم صهیونیستی. ما همراه با جنبش حماس در قاهره بودیم و تصمیم مشترکی برای فعال‌سازی اتاق عملیات مشترک گروه‌های مقاومت برای پاسخ به تجاوزات دشمن اتخاذ کردیم.

النخاله افزود: هرگز اجازه نمی‌دهیم دشمن معادلات جدیدی را بر ما تحمیل کرده و خانه‌های شهروندان فلسطینی را بمباران کند بدون اینکه پاسخی دریافت کند. اگر درگیری‌ها ادامه پیدا می‌کرد، تنها چند ساعت بعد تمامی شهرهای اسرائیلی از جمله تل آویو را بمباران می‌کردیم.

وی افزود: تظاهرات بازگشت متوقف نخواهد شد و رژیم صهیونیستی باید به تفاهمات حاصل شده در قاهره پایبند باشد. پایبندی رژیم صهیونیستی به تفاهمات حاصل شده موجب شد تا ما هم با توقف درگیری‌ها موافقت کنیم.

النخاله ادامه داد: اصلی‌ترین خواسته ما در مرحله کنونی، لغو محاصره و توقف تجاوزات علیه تظاهرات بازگشت است. پیش‌بینی ما این است که به سبب تلاش‌ها برای خلع سلاح مقاومت در غزه، تابستان امسال جنگ اتفاق بیفتد.

وی گفت: تلاش‌هایی که انجام می‌شود، در راستای سیطره بر نوار غزه و خلع سلاح مقاومت است. ما به عنوان جریان مقاومت در غزه، مقتدرانه و با آمادگی کامل هر تجاوز و حمله‌ای را علیه غزه پاسخ می‌گوئیم.

وی افزود: ما همیشه با جمهوری اسلامی ایران و حزب الله در ارتباط بوده‌ایم و با رهبران این حزب دیدار می‌کنیم. مسئله اسرای فلسطینی در رأس اولویت‌های ما قرار دارد. از قطر به خاطر کمک مالی به نوار غزه تشکر می‌کنیم

مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار