ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

داعش:ما تنها پیروان اسلام هستیم

داعش مدعی شده است: شیعیان و دیگر گروه‌های سنی مرتد هستند، ما تنها پیروان اسلام هستیم .
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 16
کد خبر: ۱۰۵۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر گروه تروریستی داعش در موضع‌گیری مضحک ادعا کرده است: "شیعیان خطرناک هستند." داعش هشدار داده است که آن‌ها را از بغداد تا افغانستان هدف قرار خواهد داد. به نقل از آماج، جنگجویان گروه تروریستی داعش در تازه‌ترین نشریه‌ هفتگی «النبا» که‌ توسط کانال تلگرام این گروه منتشر می‌شود، تاکید کرده‌اند که اعضای این گروه به مکان‌های نیایش و مرکزهای شیعیان یورش خواهند کرد ‌و این یورش‌ها نیز ادامه خواهد داشت.

در این نشریه که به‌طور مشخص به شیعیان هزاره‌های افغانستان نیز اشاره شده است، آمده: «شیعیان هزاره افغانستانی متحد ایران هستند و در کنار نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا با داعش جنگیده‌اند».

به باور اعضای گروه داعش، آن‌ها نه‌تنها در برابر شیعیان، بلکه در میان گروه‌های سنی هم آن‌ها تنها گروهی هستند که به نسخه‌ واقعی اسلام اعتقاد دارند و باقی مرتد هستند. این نشریه طالبان را نیز به گرفتن تسلیحات نظامی و مالی از آمریکا متهم کرده است.

نشریه این گروه، شیعیان را خطرناک توصیف کرده و هشدار داده است که آن‌ها را از بغداد تا افغانستان هدف قرار خواهد داد.

در تازه‌ترین حمله این گروه به مسجد شیعیان بیش‌تر از ۶۰ تن جان باختند و دست‌کم ۹۰ تن زخمی شدند.

این درحالی است که شورای علمای شیعه افغانستان می‌گوید: اگر چه ما یقین داریم که مراکز استخباراتی جهانی و منطقه‌ای حملات انتحاری به مساجد شیعیان را جهت ایجاد تنش‌های فرقه‌ای و بی‌اساس برای نشان دادن امنیت نسبی در کشور سامان می‌دهند.

به گزارش اسپوتنیک شورای علمای شیعه افغانستان در بیانیه‌ای می‌افزاید: اما این موضوع از مسؤولیت امارت اسلامی بعنوان دولت حاکم، برای تأمین امنیت هموطنان چیزی را کم نمی‌کند.

شورای علمای شیعه افغانستان با انتشار بیانیه ای در واکنش به حمله انتحاری به نمازگزاران جمعه در مسجد فاطمیه قندهار گفته است: از مقامات امنیتی امارت اسلامی افغانستان می‌خواهیم که برای تامین امنیت در کشور، مخصوصا مراکز مذهبی وفرهنگی شیعیان تدابیر جدی وعملی را روی دست بگیرند تا بیش ازین هر روز شاهد نا امنی وکشتار مردم بی گناه در کشور نباشیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار