اعلام آمادگی طالبان برای خرید نفت از ایران-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

اعلام آمادگی طالبان برای خرید نفت از ایران

رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان گفت که افغانستان آماده خرید نفت از ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 26
کد خبر: ۱۰۶۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، تجارت با افغانستان در حال حاضر برای بسیاری از شرکت‌ها پیچیده است، زیرا از اواسط ماه اوت این کشور توسط طالبان اداره می‌شود.

طالبان سازمانی است که در بسیاری از کشور‌ها یک گروه تروریستی تلقی می‌شود و هر پولی که به دست آن‌ها می‌رسد، ممکن است توسط مقامات کشور‌های مختلف به عنوان «تامین مالی تروریسم» تلقی شود.

توکل احمدیار، رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان گفت که افغانستان آماده خرید نفت از ایران است. وی این موضوع را در یک ویدئو کنفرانس با ابراهیم حسینی وابسته تجاری ایران مورد بحث قرار داد.

کابل در حال حاضر برای حل مشکل جاری خود با کمبود نفت تلاش می‌کند و امیدوار است که تهران بتواند در این زمینه پیش‌قدم شود. احمدیار از حسینی خواست تا به افغانستان کمک کند.

وابسته تجاری ایران متعهد شد به کابل کمک کند تا با "از بین بردن چالش‌های موجود" و ایجاد امکانات مورد نیاز، شرایط لازم را برای راه‌اندازی تجارت نفت ایجاد کند.

تاکنون مشخص نیست که کابل چگونه قصد دارد هزینه خرید را بپردازد، زیرا بخش عمده‌ای از ذخایر دولت در ایالات متحده پس از تسلط طالبان مسدود شد. از آن زمان تاکنون، هیچ کشور خارجی، از جمله ایران، دولت فعلی طالبان را به رسمیت نشناخته است. علاوه بر این، بسیاری از کشور‌ها طالبان را به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کرده‌اند.

کابل از کشور‌های جهان و به طور خاص از ایالات متحده خواسته که قفل ذخایر افغانستان را باز کرده و دولت جدید را به رسمیت بشناسند. جامعه بین‌المللی هنوز در حال بررسی نحوه رفتار دولت طالبان است که ادعا می‌کند روابط خود را با گروه‌های تروریستی مانند القاعده قطع کرده است./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار