کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

جزییات دیدار وزرای خارجه ایران و ونزوئلا

وزرای خارجه ایران و ونزوئلا درباره مسائل دوجانبه و گسترش همکاری‌های بین دو کشور گفت و گو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 18
کد خبر: ۱۰۵۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر «فلیکس پلاسنسیا گونسالس» وزیر امور خارجه ونزوئلا که در صدر هیأتی به جمهوری اسلامی ایران سفر کرده است، امروز (دوشنبه) ۲۶ مهر ماه با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا در این دیدار درباره مسائل دوجانبه و گسترش همکاری‌های بین دو کشور گفت‌وگو و مذاکره کردند.

در این نشست مقرر شد در آینده نزدیک کمیسیون مشترک اقتصادى دو کشور برگزار و نقشه جامع همکارى‌هاى ۲۰ ساله اقتصادى دو کشور تدوین و نهایى شود.

در این دیدار وزیر امور خارجه کشورمان اقدام آمریکا در استرداد دیپلمات بلندپایه ونزوئلا با اتهامات واهى را محکوم و حمایت کشورمان از دولت جمهورى بولیوارى ونزوئلا را مورد تأکید قرار داد.

وزیر خارجه ونزوئلا همچنین صبح امروز با آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان دیدار و گفت‌‌وگو کرد.

رئیس‌جمهور روابط با ونزوئلا را دوستانه و رو به توسعه توصیف کرد و گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران توسعه معنادار روابط با کشورهای در حال توسعه بخصوص کشورهایی که به دنبال حفظ استقلال خود در برابر کشورهای سلطه‌گر هستند، می‌باشد. 

گفتنی است وزرای خارجه دو کشور بعد از دیدار در نشست خبری مشترک حضور یافتند و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت که نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا در ماه‌های آینده به تهران سفر می‌کند و در آن سفر سند همکاری ۲۰ ساله ۲ کشور امضا خواهد شد.

وزیر خارجه ونزوئلا هم روابط ایران و کشورش را راهبردی خواند و گفت: ایران دوست راهبردی برای دولت، مردم و رئیس‌جمهور ونزوئلاست./فارس

 

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر