پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

رویترز: ایران و ونزوئلا قرارداد نفتی امضا کردند

خبرگزاری رویترز از امضای یک قرارداد بزرگ سواپ نفتی بین ایران و ونزوئلا با وجود تحریم‌های سنگین آمریکا علیه بخش نفتی دو کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز در یک گزارش اختصاصی به نقل از منابع آگاه از امضای یک قرارداد بزرگ سواپ نفتی بین ایران و ونزوئلا با وجود تحریم‌های سنگین آمریکا علیه بخش نفتی دو کشور خبر داد.

بر اساس این قرارداد، ونزوئلا نفت سنگین خود را با میعانات گاز ایران تبادل پایاپای می‌کند و به این ترتیب می‌تواند از آن برای بهبود کیفیت نفت خام قیرمانند خود استفاده کند. اولین محموله‌های مربوط به این قرارداد طی هفته جاری میلادی ارسال خواهند شد.

 

به گفته منابع آگاه، در حالی که این کشور آمریکای جنوبی به دنبال افزایش صادرات نفت خود در مقابل تحریم‌های آمریکا است، توافق اخیر بین شرکت نفت ونزوئلا PDVSA و شرکت ملی نفت ایران NIOC می‌تواند به آن کمک کند.

یکی ازاین منابع اعلام کرد که این قرارداد مبادله در مرحله اول به مدت شش ماه برنامه ریزی شده است اما می‌تواند تمدید شود.

 

در واشنگتن، یک منبع مطلع از این موضوع گفت که توافق بین ونزوئلا و ایران به عنوان نقض احتمالی تحریم‌ها زیر نظر مقامات دولت آمریکا قرار گرفته است و آن‌ها می‌خواهند ببینند که از نظر عملی تا کجا پیش خواهد رفت.

شرکت نفت ونزوئلا برای به حداقل رساندن پرداخت‌های نقدی خود سواپ نفت را افزایش داده است چرا که وزارت خزانه داری آمریکا در سال 2019 مانع استفاده این شرکت از دلار آمریکا شد./تسنیم

کلمات کلیدی: ایران ونزوئلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار