گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

امیر عبداللهیان: دولت آمریکا با حفظ تحریم ها‌ی ضد ایرانی نشانه منفی ارسال می‌کند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان این‌که در حال بررسی برای بازگشت به مذاکرات وین هستیم گفت: نباید خودمان را معطل و منتظر نتیجه مذاکرات وین بگذاریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 24
کد خبر: ۱۰۳۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک حضور دارد، در گفت‌وگویی درباره موضع ایران در قبال تحولات افغانستان عنوان کرد: این موضع اصولی ایران که صلح و ثبات و امنیت در افغانستان تنها در سایه تشکیل دولت کاملا فراگیر با مشارکت همه اقوام تأمین خواهد شد، دقیقا نشانگر جای درستی است که ما ایستاده‌ایم.

* با همه طرف‌ها در افغانستان در ارتباطیم

وی که با خبرگزاری صدا و سیما گفتگو می‌کرد، افزود: ما با همه طرف‌ها در افغانستان ارتباط داریم و همه طرف‌ها را به این موضوع تشویق می‌کنیم.

* بررسی‌های خودمان را برای بازگشت به مذاکرات وین انجام می‌دهیم/ نباید خودمان را معطل و منتظر نتیجه مذاکرات وین بگذاریم

رئیس دستگاه دیپلماسی درباره دیپلماسی اقتصادی و عملیاتی بودن این بحث نیز اظهار داشت: ما تجربه مثبتی (در ارتباط با واردات واکسن) پیش روی خودمان داریم. کار‌های بانکی و اقدامات فنی انجام شده که این حجم از واکسن وارد کشور شده است و تا ماه آینده میلادی هم تقریبا آن حد از نیاز ما وارد کشور می‌شود. این تجربه نشان داد که ما می‌توانیم در موضوعات تجاری و اقتصادی با نگاهی به حقوق بین‌الملل و فرصت‌هایی که در دنیا وجود دارد خودمان را از این وضعیت خارج کنیم.

وزیر خارجه بیان کرد: ضمن این‌که بررسی‌های خودمان را برای بازگشت به مذاکرات وین انجام می‌دهیم، نباید خودمان را معطل و منتظر نتیجه مذاکرات وین بگذاریم.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه در دیدار با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اعلام این‌که دولت سیزدهم مذاکرات را از سر می‌گیرد، تصریح کرد: دولت جدید در حال مرور و مطالعه پرونده مذاکرات انجام شده است. نه اتلاف وقت می‌کند، نه رفتار غیر سازنده آمریکا را می‌پذیرید و نه کشور را معطل وعده‌های توخالی سابقه‌دار خواهد کرد. (اینجا بخوانید)

امیرعبداللهیان با اشاره به ملاقات‌هایش با مقامات شرکت کننده در نشست مجمع عمومی یادآور شد: ملاقات‌های من به من نشان داد که اگر اراده جدی داشته باشیم که از ظرفیت‌ها استفاده کنیم نه تنها سال آینده این موقع که در کمتر از ۶ ماه آینده می‌توانیم به صورت ملموس آثار این همکاری‌ها و ابتکارات را در اقتصاد کشور ببینیم البته با همراهی و همکاری همه بخش‌های ذیربط در داخل کشور.

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که دوشنبه شب ۲۹ شهریور ماه در رأس هیأتی برای شرکت در نشست مجمع عمومی وارد نیویورک شد در مدت حضورش با مقامات و وزرای خارجه برخی از کشور‌ها دیدار و گفتگو کرده است. وی در این مدت با وزرای خارجه لوکزامبورگ، فنلاند، کرواسی، هند، سوریه، ونزوئلا، انگلیس، آلمان، اسپانیا، ایرلند، بلاروس، ایتالیا، صربستان، نیکاراگوئه، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، نامیبیا نیجریه و ... و همچنین جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و به رایزنی پرداخت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر