پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم / دولت و نیرو‌های مسلح دو مجموعه جدا از یکدیگر نیستند اطلاعیه شماره ۱ آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه و تدفین رهبر شهید جزئیات کامل مراسم وداع، نماز و تشییع رهبر شهید انقلاب مدودف در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند زمان و محل تشییع پیکر داماد رهبر شهید انقلاب اعلام شد بخشنامه تعطیلات هفته آینده ابلاغ شد + سند واکنش رسانه رسمی قالیباف به قطع گفتگوی تلویزیونی رئیس مجلس با صداوسیما تکذیب شایعه دفن امانتی پیکر رهبر شهید در حرم حضرت معصومه (س) اسامی و تصاویری از ۲ پاسدار سپاه که در پاوه به شهادت رسیدند جزئیات کامل مراسم تشییع رهبر شهید؛ از اسکان زائران تا پخش زنده طرح جایگاه وداع با رهبر شهید منتشر شد + عکس پای مجلس به مسئله اختلال در سامانه‌های بانکی باز شد + جزئیات برنامه کامل وداع، تشییع و خاکسپاری رهبر شهید از ۱۳ تا ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ بیانیه اعضای مجلس خبرگان رهبری درباره تحولات اخیر و تفاهم ایران و آمریکا اسکان زائران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران؛ هر استان کجا مستقر می‌شود؟

روایتی از حمایت رهبر انقلاب از جوانان دانشمند هسته‌ای

روایتی از حمایت رهبر انقلاب از جوانان دانشمند هسته‌ای در این مطلب روایت رئیس دفتر نظامی فرماندهی کل قوا از حمایت رهبر انقلاب از جوانان دانشمند هسته‌ای را آورده ایم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 19
کد خبر: ۱۰۶۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، در قضایای هسته‌ای -که جوان‌ها کار هسته‌ای را در کشور شروع کرده بودند، بعد به بن‌بست خوردند- آقای آقازاده در مسیرِ اوّلین سفری که با بعضی از دوستانِ دفتر برای بازدید رفته بودیم، برای من تعریف می‌کرد و می‌گفت: «به ما گفتند که ما دیگر پولی که شما برآورد می‌کنید، نداریم. گفتیم چه‌کار کنیم؟ گفتند خب پول نداریم. وقتی من این مطلب را با دوستان مطرح کردم، همه حالت یأس پیدا کردند. خود من هم که مسئول این کار بودم، احساس یأس کردم و بریدم و تمام شد. طولی نکشید که حضرت آقا جمع ما را خواستند و فرمودند من شنیده‌ام این‌جوری شده، شما مثلاً کار را کنار گذاشته‌اید یا احساس یأس کرده‌اید. من از شما می‌خواهم این کار را وارد بشوید، با جدیت هم وارد بشوید و حمایت می‌شوید. واقعاً از جلسه و دیدار حضرت آقا که آمدیم بیرون، نه‌تن‌ها آن روحیه‌ی قبلی از بین رفته بود، بلکه اصلاً قوت و روحیه گرفتیم و بچه‌ها رفتند پای کار و شد آنچه شد.» خیلی زیباست؛ یعنی می‌گفت حضرت آقا چطور این وضعیت‌ها را می‌شنوند و چطور در صحنه وارد می‌شوند. ایشان در این زمینه‌ها خیلی مشوق بودند./ایران آنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار