گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

بازبینی جامع ابراز تحریم‌ از سوی وزارت خزانه داری آمریکا

بازبینی جامع ابراز تحریم‌ از سوی وزارت خزانه داری آمریکا وزارت خزانه‌ داری آمریکا بازبینی جامع ابراز تحریم‌ را آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 19
کد خبر: ۱۰۶۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز نوشت که وزارت خزانه‌داری آمریکا شب گذشته توصیه‌هایی را برای بهسازی کاربست تحریم‌های اقتصادی و تبدیل آن به یک ابزار مؤثرتر در سیاست خارجی این کشور منتشر کرد و با این حال هشدار داد که باید اقدام‌های بیشتری علیه رمز ارزها اتخاذ شود.

به نوشته این خبرگزاری، سال گذشته و اندکی پس از آنکه جو بایدن بر سر کار آمد، وزارت خزانه‌داری بازبینی جامع ابراز تحریم‌ها را آغاز و اکنون از چارچوب جدیدی رونمایی کرده که در آن به جای تحریم‌های سفت‌وسخت مورد حمایت دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا نسبت به تحریم‌ها رویکرد هدفمندانه‌تری خواهد داشت.

این وزارتخانه در بیانیه دیشب هشدار داد در حالیکه ارزهای دیجیتال و دیگر نوآوری‌های فناوری، خطری علیه موفقیت ابزار تحریم‌ها به شمار می‌روند، کاهش استفاده از دلار آمریکا و اجتناب از نظام مالی این کشور نیز می‌تواند آثار تحریم‌ها را کاهش دهد.

گر چه این بیانیه تلاش کرده تا سیاست‌های دولت فعلی را با دوران ترامپ متفاوت نشان دهد، با این حال جزئیات نحوه تغییر در اعمال تحریم‌ها علیه کشورهایی مانند ایران، ونزوئلا و چین ارائه نشده است.

به نوشته رویترز، مقام‌های وزارت خزانه‌داری وعده داده‌اند که فرآیند تحریم‌ها سخت‌گیرانه‌تر خواهد شد. در عین حال این ابزار در چارچوب جدید که در پی اعمال تحریم‌ها بر مبنای اهداف روشن، هماهنگی چند جانبه و کاهش آثار بشردوستانه تحریم‌هاست، نوسازی خواهد شد.

بر اساس توصیه‌های فوق، برای مقابله با تهدید ارزهای دیجیتال، وزارت خزانه‌داری آمریکا باید در ایجاد توانمندی‌های فنّاورانه و نیروی کار جدید سرمایه‌گذاری کند.

در بیانیه والی آدیمو (Wally Adeyemo) معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا، آمده است: تحریم‌ها یک ابزار اساسی برای پیشبرد منافع امنیت ملی ماست. بازبینی تحریم‌های خزانه‌داری نشان داد که این ابزار قدرتمند همچنان ثمربخش بوده ولی با چالش‌های جدیدی نیز روبرو است. ما متعهدیم که با شرکا و متحدان خود برای نوسازی و تقویت این ابزار حیاتی همکاری کنیم.

بایدن در حالی که بسیاری از تحریم‌های ترامپ را حفظ کرده، تغییراتی را نیز در برخی از آنها ایجاد کرده است.

رئیس‌جمهوری دموکرات آمریکا تحریم‌های ترامپ علیه مقام‌های دیوان بین‌المللی کیفری را لغو و با وجود فشار قانون‌گذاران جمهوری‌خواه، جلوی تحریم اهداف اروپایی مشارکت‌کننده در ساخت خط لوله گاز نورد استریم 2 را گرفت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار