مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

امکان ثبت‌ نام طرح جهش تولید مسکن برای مجردها

امکان ثبت‌ نام طرح جهش تولید مسکن برای مجردها به گفته رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افراد مجرد هم امکان در ثبت‌ نام طرح جهش تولید مسکن را دارند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 19
کد خبر: ۱۰۶۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا رضائی کوچی در تشریح نشست امروز - سه شنبه - کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با وزیر راه و شهرسازی گفت: قانون جهش تولید و تامین مسکن، انقلابی در حوزه مسکن و اشتغال در کشور ایجاد می‌کند. از طرفی بسیاری از افراد جامعه که در شرایط عادی امکان خانه دار شدن را ندارد، بدین این وسیله خانه دار می‌شوند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: برای اجرای قانون جهش تولید مسکن باید همراهی و هماهنگی کامل میان مجلس و دولت ایجاد شود. البته وزیر راه به عنوان نماینده دولت درحوزه مسکن و کمیسیون عمران از جانب مجلس تعامل بسیار خوبی و نزدیکی با یک دیگر دارند و معمولا هر دو هفته یک بار به صورت رسمی و غیر رسمی جلساتی را برگزار خواهیم کرد تا قانون مذکور به صورت کامل عملیاتی شود.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: وزارت راه و شهرسازی اراده جدی برای ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی تا پایان دولت دارند. تمام مولفه‌ها برای تحقق این مهم از جمله تامین زمین و تسهیلات بانکی پیش بینی و هماهنگی خوبی نیز میان ارکان مختلف دولت ایجاد شده و وزرای دیگر نیز پای کار هستند. از این رو با توجه به اراده وزارت راه و شهرسازی خوش بین هستیم که یک میلیون واحد در سال ساخته شود.  از فردا (چهارشنبه) نیز ثبت نام برای خانه های جهش تولید مسکن آغاز خواهد شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین وزیر راه و شهرسازی در کمیسیون عمران قول داد که شرایط را برای متقاضیان مسکن قانون جهش تولید تسهیل کند به گونه‌ای که حتی افراد مجرد هم امکان ثبت نام داشته باشند و هنگام تحویل مسکن عقدنامه و سند ازدواج خود را ارائه کنند. امیدواریم به زودی شاهد عملیاتی شدن این پروژه باشیم.  /ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار