هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

گفت‌و‌گو تلفنی بشار اسد با ولی‌عهد ابوظبی

گفت‌و‌گو تلفنی بشار اسد با ولی‌عهد ابوظبی رسانه های اماراتی از گفت‌و‌گو تلفنی بشار اسد با ولی‌عهد ابوظبی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 20
کد خبر: ۱۰۶۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر منابع رسمی اماراتی،‌ شامگاه امروز (چهارشنبه)، گزارش دادند که «بشار اسد»‌ رئیس‌جمهور سوریه با «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی تلفنی گفت‌و‌گو کرده است.

خبرگزاری رسمی امارات (وام) گزارش داد که دو طرف در این تماس تلفنی روابط دوجانبه، راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک در تمامی تمامی زمینه‌ها را مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است که ولی‌عهد ابوظبی و بشار اسد همچنین به تحولات سوریه و خاورمیانه و مجموع مسائل و پرونده‌های مورد اهتمام مشترک پرداخته‌اند.

بشار اسد و محمد بن زاید در فروردین ماه سال ۹۹ نیز  در ارتباط با مقابله با شیوع ویروس کرونا با یکدیگر تلفنی گفت‌و‌گو کرده بودند.

پس از آنکه اتحادیه عرب در سال ۲۰۱۱ عضویت سوریه را به حالت تعلیق درآورد، کشورهای عربی از جمله امارات عربی متحده سفرای خود را از دمشق فراخواندند. با این حال، امارات در سال ۱۳۹۷ سفارت خود را در دمشق بازگشایی کرد.

منابع سوری اخیرا از توسعه روابط اقتصادی دمشق و ابوظبی خبر دادند. به نحوی که «تمام رعد» وزیر منابع آبی سوریه اخیرا با «سهیل المزروعی» وزیر انرژی امارات عربی  متحده در دبی دیدار کرد.

المزروعی در این دیدار گفته بود که به «فعالیت مشترک کشورهای عربی به ویژه در بخش آب، باور دارد و از انتقال تجربه خود در زمینه خصوصی‌سازی بخش‌های مهم، تبادل تجارب و حمایت از طرح‌های سرمایه‌گذاری در سوریه استقبال می‌کند».

این وزیر اماراتی همچنین تأکید کرده بود: «سوریه از کشورهای زیبای جهان و مقصد مهم گردشگری بسیاری از مردم است. امارات با هدف افزایش توسعه سوریه و بازگشت وضعیت به دوران پیش از بحران، آماده همکاری است»./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار