هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تامین اجتماعی+ ظرفیت باقی مانده ثبت نام وام ۷ میلیونی بازنشستگان

واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تامین اجتماعی+ ظرفیت باقی مانده ثبت نام وام ۷ میلیونی بازنشستگان واریز حقوق بازنشستگان از روز ۲۰ مهر آغاز شده و تا پایان روز گذشته بیش از ۳٫۳ میلیون نفر حقوق خود را گرفته‌اند؛ همچنین طبق وعده سازمان تامین اجتماعی بیش از هشت هزار نفر وام هفت میلیون تومانی گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 23
کد خبر: ۱۰۶۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، روال ماهانه واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به این صورت است که از روز ۲۰ هر ماه آغاز می‌شود. بازنشستگان براساس یک جدولی از حروف الفبا از ۲۰ تا ۳۰ هز ماه خود را به ترتیب دریافت می‌کنند.

حقوق این ماه نیز از سه‌شنبه دو هفته قبل شروع شده و تا دیروز همه‌ی بازنشستگان حفوف مهر ماه خود را گرفته‌اند. تعداد کل بازنشستگان طبق آمار‌های سازمان تامین اجتماعی حقوق ۳٫۳ میلیون نفر است.

همچنین آنطور که رئیس کانون بازنشستگان استان تهران گفته حدود ۲۰ هزار بازنشسته تهرانی وام ضروری هفت میلیون تومانی خود را دریافت کرده‌اند. همچنین مدیران سازمان تامین اجتماعی قول داده‌اند که تا پایان مهر به بیش از هشت هزار نفر دیگر وام پرداخت شود؛ بنابراین در بیش از یک هفته اخیر ۳٫۳ میلیون نفر حقوق مهر خود را گرفته‌اند و بیش از هشت هزار نفر نیز هفت میلیون تومان وام ضروری گرفته‌اند. این وام به صورت قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود. بازنشستگان اقساط آن را از حقوق خود پرداخت می‌کنند.

همچنین قرار است ثبت‌نام‌ها ادامه داشته باشد، طبق گفته دهقان‌کیا با واریز هشت هزار فقره وامی که قرار بوده در این ماه واریز شود، حدود ۲۲ هزار ظرفیت دیگر باقی می‌ماند./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار