تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

خانه‌های سیل‌زده تا آخر خرداد بازسازی می‌شود

وزیر کشور گفت: تلاشمان این است تا شب عید همه ساختمان های تخریب شده در سیل نوسازی و تا آخر خرداد ماه این خانه ها را با بازسازی کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۶۷۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه کمیته بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده اظهار داشت: برای تعمیر خانه های تخریب شده در مناطق سیل زده تلاش هایی داشتیم و همه این اقدامات با سرعت پیش می‌رود.

وی افزود: تلاشمان این است تا شب عید همه ساختمان های تخریب شده نوسازی و تا آخر خرداد ماه این خانه ها را با بازسازی کنیم.

وی افزود: همه خانه‌ها شناسایی و شناسنامه های شان آماده شده است تا میزان خسارت و برآورد آنها مشخص شود.

وزیر کشور تصریح کرد: جلسات متناظر این کمیته نیز در استان‌ها تشکیل شده و همه تغییرات و بازسازی با سرعت پیش می رود که تا پایان خرداد تعمیرات و بازسازی تمام می شود.

وی بیان کرد: قرارداد های مشارکتی با دستگاه‌های مختلف بسته شده است که در این راستا بازسازی و نوسازی ۱۰هزار خانه را بسیج، ۱۰ هزار خانه را کمیته امداد و ۱۰ هزار خانه را ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برعهده گرفته است و الباقی را دیگر دستگاه‌ها در این زمینه بر عهده دارند تا در این زمینه اقدامات را انجام دهند.

وی افزود:  همه این کارها در بخش های طراحی، زمانبندی، میزان هزینه های مشخص شده از سوی بنیاد مسکن انجام می‌شود.  

رحمانی فضلی ادامه داد: همه نهادها و بنیادها می‌توانند در این امر شرکت کنند و تا الان مشارکت مناسبی صورت گرفته است.

فارس
ارسال نظر