هشدار وزارت بهداشت درباره احتمال شیوع بیماری ها در مناطق سیل زده-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

هشدار وزارت بهداشت درباره احتمال شیوع بیماری ها در مناطق سیل زده

با گذشت حدود دو ماه از سیل اخیر که استان‌هایی چون گلستان، لرستان، خوزستان و ... را تحت تاثیر قرار داد، اکنون با توجه به گرم شدن هوا، رعایت نکات بهداشتی و بویژه پیشگیری از برخی بیماری‌های عفونی و واگیردار در این مناطق از جدی‌ترین دغدغه‌های وزارت بهداشت است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 17
کد خبر: ۱۱۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر ، دکتر علیرضا رئیسی_معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به سیل اخیر، گفت: این سیل برای حوزه سلامت نیز تهدیدی جدی بود؛ اما خوشبختانه توانستیم اقدامات به موقع و مناسبی انجام دهیم تا امکان بروز مشکلات جدید به حداقل برسد. 


فاضلاب از مشکلات جدی در خوزستان

وی با بیان این که با فروکش کردن سیلاب‌ها تازه کار اصلی در حوزه بهداشت آغاز می‌شود، گفت: با توجه به گرم شدن هوا و مشکلات برخی استان‌ها بویژه استان خوزستان که از جدی‌ترین مشکلات آنجا مبحث فاضلاب این شهر است، لازم است تمهیدات ویژه اندیشیده شود تا یک بار برای همیشه این مشکل حل شود. استان خوزستان حتی قبل از وقوع سیل نیز با مشکل فاضلاب روبرو بود و نیاز است تا کاری جدی و زیرساختی در این زمینه انجام شود.

 

رئیسی ادامه داد: دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های سیل زده و مأموران بهداشت ما در مناطق، نظارت جدی بر رعایت اصول بهداشتی از جمله کلرزنی و کلر سنجی آب را انجام می‌دهند تا از بروز بیماری‌ها به صورت اپیدمی در منطقه جلوگیری شود.

 

رئیسی یکی از دلایل موفقیت در عدم بروز بیماری‌های اپیدمی را اطلاع رسانی درست به مردم و مصرف آب‌های کلرزنی شده و بسته بندی شده دانست و گفت: البته همچنان نگرانی برای بهداشت این مناطق وجود دارد و نظارت بر آب از جدی‌ترین دغدغه‌های ما است.

 

وی در پایان رعایت بهداشت فردی، عمومی و بهداشت مواد غذایی را در عدم شیوع بیماری‌هایی مانند اسهال مؤثر دانست و افزود: هیچ تضمین جدی به جز رعایت بهداشت فردی و عمومی نمی‌تواند این اطمینان خاطر را در جهت کنترل عوامل بیماری‌زا در این مناطق در فصل تابستان داشته باشد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده