حفاظت از شخصیت‌ها را تا ۵۰ درصد کاهش داده‌ایم-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد
ذوالفقاری :

حفاظت از شخصیت‌ها را تا ۵۰ درصد کاهش داده‌ایم

معاون امنیتی، انتظامی وزیر کشور گفت: از نظر ما جرم فضای حقیقی و مجازی تفاوتی با یکدیگر ندارد و برای ما در هر دو صورت جرم محسوب می‌شود. بنابراین شورای تأمین استان‌ها باید عنایت ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد و حتی اگر لازم باشد کمیته‌ای ویژه در این خصوص تشکیل شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 30
کد خبر: ۹۸۳۲
به گزارش راهبرد معاصر ، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی، انتظامی وزیر کشور در همایش معاونان سیاسی، امنیتی، اجتماعی، استانداری‌های سراسر کشور اظهار کرد: در این جلسه قرار است برآورد امنیتی سال 98 که برگرفته از تمام بررسی‌های صورت گرفته تمام دستگاه‌ها بود و جلسات مختلف و سناریوهای پیش‌روی سال 98 برای مسائل امنیتی کشور ارائه خواهد شد.

وی افزود: سال 97 سال ویژه‌ای بود به دلیل اقدامات یک‌جانبه‌گرایی که توسط آمریکایی‌ها صورت گرفت از اردیبهشت سال گذشته در یک طراحی زمانبندی شده آمریکایی‌ها علیه کشور اقدامات عدیده‌ای را انجام دادند که می‌توان به اجبار در خروج از برجام، تحریم، اعمال تحریم، کاهش صدور نفت اشاره کرد همچنین آنها ما را تهدید می‌کردند که جشن چهل سالگی انقلاب را نخواهیم دید تا نهایتاً با جسارت و گستاخی سپاه ایران را تروریسم عنوان کردند که این تعبیر توهین وقیحانه‌ای به مردم کشورمان بود و البته مردم پاسخ گستاخانه‌ای را دادند و خواهند داد.

معاون امنیتی، انتظامی وزیر کشور تصریح کرد: زمانی که روند را نگاه می‌کنیم شاهد تشدید تحریم‌ها هستیم اما اقدام آمریکایی‌ها معطوف به تحریم اقتصادی نبود. در حوزه‌های امنیتی هم تلاش داشتند تا اوضاع داخل کشور را ناامن کنند. از طریق اقدام تروریستی و فشارهای اقتصادی تنش را در داخل جامعه زیاد کنند.

وی بیان کرد: اگر به حافظه خود برسیم متوجه تنش‌هایی می‌شویم که در سال 97 رخ داد که به تابستان داغ معروف بود. همه اینها نشان می‌دهد که مردم نسبت به امنیت کشور حساسیت بالایی دارند. البته باید به این نکته مهم توجه کنیم که موضوع امنیت کشور قابل ملاحظه است و نمی‌توان بر روی مسأله امنیت کشور کم‌توجه بود. همچنین مهمترین عنصری که می‌تواند اثرگذار باشد هوشیاری و آگاهی مردم است.

ذوالفقاری اظهار کرد: همیشه تأکید دارم که به ارزیابی عملکرد توجه داشته باشیم یعنی چه میزان تهدید و آسیب متوجه کشور است و خروجی آن چه بوده است. همه اینها را باید به دقت تحلیل و بررسی کنیم. امروز شاهد هستیم که دهها تیم تروریستی سال گذشته به ایجاد ناامنی می‌پردازند که به غیر از 2، 3 مورد اقدام انتحاری بود البته اقدام انتحاری در حوزه امنیت چندان اقدام بزرگی نیست.

وی بیان کرد: در نظرسنجی‌هایی که داشتیم حداکثر رضایت‌مندی میان مردم در حوزه امنیت بود که البته این موضوع دستاورد کمی نیست و ما باید از این ظرفیت استفاده کنیم تا امنیت کشور روز به روز بیشتر شود.

معاون امنیتی، انتظامی وزیر کشور تصریح کرد: سال گذشته هم توفیقات بیشتری داشتیم با وجود آنکه در همه مناسبت‌ها دچار تهدید بودیم،دشمن ما را در مناسبت‌هایی همچون اربعین، ماه رمضان، شب‌های احیا، سالگرد حضرت امام راحل، مراسم 22 بهمن، تهدیدات ویژه و اقدامات گسترده‌ای را می‌کرد اما خوشبختانه موفقیت‌هایی را در این عرصه داشتیم.

وی بیان کرد: یکی از کارهای مهم مدیریت مدبرانه، عاقلانه، همراه با سعه صدر میان دستگاه‌ها در زمینه تجمعات صنفی است. اکثریت تجمعات صنفی در نهایت درگیری با پلیس بود اما امروزه نهایت این تجمعات توجه جدی به مطالبات دقیق اصناف می‌شود و شاهد اتفاقات ناگواری از نتایج جلسات نمی‌شویم. همه اینها نشان از این است که ما رویکرد همه‌گیری در کشور داریم و تجمعات مدیریت می‌شود و به مطالبات حق پاسخ داده شود کار بزرگی است.

ذوالفقاری اظهار کرد: 2 میلیون نفر سال گذشته اعزام زائر در ایام اربعین بود که با امنیت کامل انجام شد و البته در ایام نوروز که شاهد سیل بودیم امنیت در شرایط مناسبی به شمار می‌‌رفت و شرایط خوبی در آنجا حاکم بود همه اینها نیازمند تدابیری بود تا فضایی را ایجاد کنیم که نیروهای امدادی با آرامش کمک را به مردم برسانند. حتی ما در شرایط سخت سیل روز تعطیل تصمیم گرفتیم و حتی به آقای وزیر کشور اعلام کردیم که ما آمادگی داریم تا موکب‌های اربعین را فعال کنیم، بلافاصله جلسه‌ای در روز تعطیل در وزارت کشور تشکیل شد و همه دستگاه‌های مختلف حضور داشتند و در نهایت تصمیم گرفتیم ظرف مدت کوتاهی این کار را محقق کنیم و تا شب گذشته 7 میلیون پرس غذای گرم در 4 استان خوزستان، لرستان، گلستان و ایلام تأمین کردیم.

معاون امنیتی، انتظامی وزارت کشور بیان کرد: یکی از موضوعاتی که شورای تأمین استان‌ها و شهرستان‌ها باید تمرکز داشته باشند کنترل جرایم عمومی است به ویژه جرایم خشن و اقداماتی که موجب احساس ناامنی در جامعه می‌شود. باید برای نزاع‌هایی که منجر به قتل می‌شود پرونده‌ای جداگانه باز کنیم تا کارها سریعاً برای اطاله داوری انجام شود چرا که این جرایم می‌تواند زنجیره‌ای از ناامنی را در منطقه ایجاد کند.

وی اظهار کرد: دومین مسأله مهم پیشگیری از جرایم عمومی است به ویژه در شهرستان‌ها نسبت به این امر تمرکز کنیم، گاهی یک قتل، یک سرقت مسلحانه و یک گروگان‌گیری شرایط اسفناکی را در شهر و استان و حتی در منطقه ایجاد می‌کند و تا این مسائل به نتیجه نرسد نباید از دستور کار شورا و پیگیری شورا خارج شود.

ذوالفقاری بیان کرد: استان‌های مرزی باید کنترل مرزهای امنیتی را تشدید کنند و با تصویب بودجه مرزهای جنوب شهر و طرح کنترل مرزهای جنوب شهر توانستیم اقدام بزرگی را انجام دهیم. ما سعی داریم طرح کنترل مرزهای شرقی را نهایی کنیم و این طرح در حال نهایی شدن است.

ذوالفقاری اظهار کرد: از هم اکنون باید امنیت انتخابات را آغاز کنیم، مسأله امنیت این بخش باید از هم اکنون در دستورالعمل امنیتی انتخابات تدوین شود، جدیت در اعمال قانون را باید آغاز کنیم و موضوعاتی که می‌تواند در این بخش ناامنی کند باید از هم اکنون کنترل شود.

وی با اشاره به جرایم فضای مجازی تصریح کرد: از نظر ما جرم فضای حقیقی و مجازی تفاوتی با یکدیگر ندارد و برای ما در هر دو صورت جرم محسوب می‌شود. بنابراین شورای تأمین استان‌ها باید عنایت ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد و حتی اگر لازم باشد کمیته‌ای ویژه در این خصوص تشکیل شود چرا که جرم در فضای مجازی رو به افزایش است. تهدیدهای حیثیتی را در فضای مجازی شاهد هستیم و حتی مسائل و فیلم‌های خصوصی مردم در فضای مجازی نشر پیدا می‌کند که در نهایت منجر به قتل می‌شود. ما باید از نظر کنترل و برخورد با ناامنی‌ها به صورت ویژه وارد عمل شویم. در شورای تأمین استان باید این مسأله را به صورت ویژه موردنظر قرار دهیم چرا که مورد تأکید مقام معظم رهبری است.

معاون امنیتی، انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: برای اربعین امسال ستادها باید به صورت جدی اقدامات را دنبال کنند از آنجا که روادید مجانی شده است ما تلاش کردیم رایگان بودن روادید را در طول سال اجرایی کنیم تا شاهد فشار بیش از اندازه در ایام اربعین نباشیم اما پیش‌بینی ما این است که در اربعین امسال با حجم بالایی از زائران مواجه خواهیم بود.

ذوالفقاری ادامه داد: در شهرستان، کمیته اعزام را مکلف کنیم تا سازوکاری را ایجاد کنند که از هم اکنون اقدامات اساسی را انجام دهند، در واقع از هم اکنون ثبت‌نام را آغاز کنیم تا آموزش‌ها و مسائل بهداشتی زائران را انجام دهیم و البته تقسیم‌بندی استان‌ها برای مرزها مسأله جدی‌تری است که باید نسبت به آن توجه داشته باشیم.

وی اظهار کرد: تردد زائر از مرز خسروی را از الان آغاز کنیم و یکسری از استان‌ها باید از مرز جنوبی بروند، ما به دنبال این هستیم تا کارهای اجرایی و تمرکزی را به استان‌ها دهیم و درخواست می‌کنم تا ستادهای اربعین را تشکیل دهیم.

معاون امنیتی، انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: استان‌های معین در نقاط مرزی نباید 10 روز مانده به اربعین در آنجا مستقر باشند بلکه از هم اکنون باید زیرساخت‌ها را انجام دهند. همچنین استان خوزستان نباید از مرز مهران برود و تلاش کردیم تا امنیت کامل و نظم و انسجام در مرزها برقرار باشد.

ذوالفقاری با اشاره به مقابله با سلاح‌های غیرمجاز، گفت: مقابله با سلاح غیرمجاز موضوع مهمی است که مورد تأکید مقام معظم رهبری است و این مسأله باید با اشراف اطلاعاتی صورت بگیرد و اقدامات لازم برایش انجام شود.

وی تصریح کرد: رسیدگی به مشکلات صنفی و کارگری باید در اولویت‌مان باشد و این امر را باید رسیدگی کنیم و گذاریم کارگری با مشکلی مواجه شود یعنی در این زمینه باید جلودار باشیم و قبل از آنکه صدای کارگری در بیاید ما مشکلش را حل کنیم تا دیگر نیازی به تجمع نباشد. بنابراین اولویت‌مان باید رسیدگی و حل مشکلات آنها باشد.

معاون امنیتی، انتظامی وزارت کشور بیان کرد: کمیسیون نظم و امنیت باید توجهات لازم را داشته باشند و مانع از ناامنی در مسابقات ورزشی شوند یعنی باید پیش از برگزاری مسابقه در محل حضور یابد و اشکالات را پیش از آغاز بازی حل کند، حوادث اخیر مسابقات ورزشی در شأن کشورمان نبود و انتظار می‌رود که دیگر چنین مواردی تکرار نشود. البته در جلسه‌ای با فدراسیون درخواست کردیم تا تنبیهاتی را اعمال کند که یکی از این تنبیهات می‌تواند برگزاری مسابقه بدون تماشاگر باشد.

ذوالفقاری با اشاره به این موضوع که مبارزه با قاچاق کالا مورد تأکید مقام معظم رهبری است، گفت: شورای تأمین باید این موضوع را جدی بگیرد و ما در چارچوب مقررات دستگاه‌های اقتصادی باید همکاری لازم را داشته باشیم تا در صورت اعمال کار غیرقانونی مقابله کنیم. اولویت ما با کالاهای اساسی است که سوداگران در تلاش هستند تا این کالاها را از مرزها خارج کنند همچنین فعال کردن بازارچه‌های مصوبه و رسیدگی به مسائل و مشکلات آنها از دیگر موارد به شمار می‌رود.

وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب در مواجهه با چالش‌ها فرمایشاتی داشته‌اند که کلید واژه‌های آن را استخراج کردیم که شامل عزم و تدبیر، استفاده از تجارب گذشته، به دور از شتابزدگی و بی‌حوصلگی، همراه با شناخت واقعیت میدان و صحنه عمل و پرهیز از درگیری کشمکش‌های داخلی است.

معاون امنیتی، انتظامی وزارت کشور خاطرنشان کرد: ما سعی کرده‌ایم تا 50 درصد حفاظت‌های شخصیت‌ها را در سال گذشته کاهش دهیم. ما با حفاظت‌های شخصیتی موافقیم اما کاملاً با حفاظت برای تشریفات مخالف هستیم، سعی داریم هزینه‌های حفاظت را کاهش دهیم مگر آنکه شخصیتی در جایگاهی باشد که بررسی‌های اطلاعاتی روی آن انجام شده و پس از بررسی‌ها میزان حفاظت، تصمیم‌گیری می‌شود. حفاظت‌ها نباید تبدیل به رویه و عادت شود بلکه باید در حد ضرورت تحقق یابد و البته کشور در شرایطی قرار دارد که نگرانی در این زمینه وجود ندارد و بر اساس برآورد دستگاه‌های اطلاعاتی و حفاظتی در نظر گرفته می‌شود که شورای تأمین باید کاملاً حواسش نسبت به این زمینه باشد.

فارس
ارسال نظر