سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا

امروز؛ اولین پرواز مستقیم از خاک عربستان به اسرائیل

امروز؛ اولین پرواز مستقیم از خاک عربستان به اسرائیل رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که اولین پرواز مستقیم از عربستان به اسرائیل روز دوشنبه انجام خواهد شد. این پرواز توسط شرکت هواپیمایی جت ایرلاین امارات انجام خواهد شد و مبدا پرواز ریاض پایتخت سعودی خواهد بود. رسانه‌های اسرائیلی جزئیات بیشتری ارائه نکرده‌اند و هنوز مشخص نیست مسافران این پرواز چه افرادی را شامل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 25
کد خبر: ۱۰۶۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های صهیونستی گزارش دادند که اولین پرواز مستقیم از خاک عربستان به فلسطین اشغالی روز دوشنبه عصر در فرودگاه بن گوریون به زمین خواهد نشست.

براساس گزارش پایگاه خبری کان نیوز، این پرواز توسط شرکت هواپیمایی جت ایرلاین امارات انجام خواهد شد و مبدا پرواز ریاض پایتخت سعودی خواهد بود.

رسانه‌های اسرائیلی جزئیات بیشتری ارائه نکرده‌اند و هنوز مشخص نیست مسافران این پرواز چه افرادی را شامل می‌شود.

عربستان سعودی سال گذشته در ادامه تلاش‌های خود به منظور هموار کردن مسیر برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، با عبور هواپیما‌های این رژیم از حریم هوایی خود به مقصد امارات و بحرین موافقت کرده بود، اما از مبدا این کشور تا کنون پروازی به سرزمین‌های اشغالی انجام نشده بود.

اقدام سعودی در صدور مجوز به هواپیما‌های صهیونیستی برای عبور از آسمان


این کشور با انتقاد شدید گروه‌های مقاومت و مردم فلسطین مواجه شد. ملت فلسطین آن را خیانت بزرگ حکام سعودی به آرمان فلسطین خوانده اند.

با این حال «فیصل بن فرحان»، وزیر خارجه سعودی در ماه آوریل ۲۰۲۱ گفته بود که عادی سازی روابط با اسرائیل برای منطقه سودمند است. وی در عین حال تاکید کرد که این عادی سازی به روند صلح اسرائیلی-فلسطینی بستگی دارد.

در سال ۲۰۲۰ و بر اساس توافق سازش برخی کشور‌های عربی مانند بحرین و امارات عربی متحده با رژیم صهیونیستی روابط دیپلماتیک برقرار کردند. صهیونیست‌ها همچنین امیدوارند که با حکام سعودی نیز روابط سیاسی برقرار کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار