اعلام آمادگی طالبان برای خرید نفت از ایران-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

اعلام آمادگی طالبان برای خرید نفت از ایران

رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان گفت که افغانستان آماده خرید نفت از ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 26
کد خبر: ۱۰۶۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، تجارت با افغانستان در حال حاضر برای بسیاری از شرکت‌ها پیچیده است، زیرا از اواسط ماه اوت این کشور توسط طالبان اداره می‌شود.

طالبان سازمانی است که در بسیاری از کشور‌ها یک گروه تروریستی تلقی می‌شود و هر پولی که به دست آن‌ها می‌رسد، ممکن است توسط مقامات کشور‌های مختلف به عنوان «تامین مالی تروریسم» تلقی شود.

توکل احمدیار، رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان گفت که افغانستان آماده خرید نفت از ایران است. وی این موضوع را در یک ویدئو کنفرانس با ابراهیم حسینی وابسته تجاری ایران مورد بحث قرار داد.

کابل در حال حاضر برای حل مشکل جاری خود با کمبود نفت تلاش می‌کند و امیدوار است که تهران بتواند در این زمینه پیش‌قدم شود. احمدیار از حسینی خواست تا به افغانستان کمک کند.

وابسته تجاری ایران متعهد شد به کابل کمک کند تا با "از بین بردن چالش‌های موجود" و ایجاد امکانات مورد نیاز، شرایط لازم را برای راه‌اندازی تجارت نفت ایجاد کند.

تاکنون مشخص نیست که کابل چگونه قصد دارد هزینه خرید را بپردازد، زیرا بخش عمده‌ای از ذخایر دولت در ایالات متحده پس از تسلط طالبان مسدود شد. از آن زمان تاکنون، هیچ کشور خارجی، از جمله ایران، دولت فعلی طالبان را به رسمیت نشناخته است. علاوه بر این، بسیاری از کشور‌ها طالبان را به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کرده‌اند.

کابل از کشور‌های جهان و به طور خاص از ایالات متحده خواسته که قفل ذخایر افغانستان را باز کرده و دولت جدید را به رسمیت بشناسند. جامعه بین‌المللی هنوز در حال بررسی نحوه رفتار دولت طالبان است که ادعا می‌کند روابط خود را با گروه‌های تروریستی مانند القاعده قطع کرده است./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده