بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

گفتگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه بلاروس درباره اتباع ایرانی گرفتار در مرز

گفتگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه بلاروس درباره اتباع ایرانی گرفتار در مرز امیرعبداللهیان در گفتگوی تلفنی با وزیر خارجه بلاروس ضمن اعلام نگرانی جدی درباره اتباع ایرانی گرفتار در مرز بلاروس خواستار همکاری انساندوستانه این کشور جهت یافتن و ارائه‌های کمک‌های درمانی به این افراد و تسهیل دسترسی سفارت ایران به آنان برای بازگشت به ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 26
کد خبر: ۱۰۶۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان عصر سه‌شنبه در تماس تلفنی با ولادیمیر ماکی وزیر خارجه بلاروس، در خصوص وضعیت اتباع ایرانی گرفتار در منطقه ‌مرزی بلاروس و لیتوانی به بحث و رایزنی پرداخت.

امیرعبدالهیان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در خصوص وضعیت این اتباع ایران نگرانی جدی دارد، همکاری انسان‌دوستانه مقامات کنسولی و مرزبانی بلاروس جهت یافتن و ارائه‌های کمک‌های درمانی به این افراد و تسهیل دسترسی سفارت ایران به آنان جهت بازگشت آن‌ها به ایران را خواستار شد.

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه اخبار نگران‌کننده‌ای از وضعیت این افراد در فضای مجازی منتشر شده است، همکاری حداکثری بلاروس خصوصا مرزبانی این کشور جهت کمک به آن‌ها را خواستار شد.

ولادیمیر ماکی وزیر خارجه بلاروس در این تماس با ارائه گزارشی از اقدامات وزارت خارجه این کشور جهت شناسایی و یافتن این افراد، بر آمادگی جدی مینسک جهت مساعدت حداکثری در این زمینه و ادامه تماس نزدیک با سفارت ایران تأکید کرد.

وزیر خارجه بلاروس با بیان اینکه لازم است اطلاعات بیشتری در خصوص موقعیت مکانی این افراد به دست بیاید، اطمینان داد که بلافاصله و به فوریت مجددا در این خصوص از مراجع ذی‌ربط استعلام کند.

در این تماس طرفین در خصوص ادامه رایزنی تا تعیین سرنوشت و کمک به اتباع ایرانی گرفتار در منطقه مرزی، توافق کردند.

دو طرف همچنین بار دیگر بر اراده خود جهت اجرایی کردن توافقات صورت‌گرفته در دیدار اخیر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد جهت توسعه و تعمیق هرچه بیشتر روابط دو کشور روابط تأکید کردند.

  سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه پیش از این درباره آخرین وضعیت اتباع ایرانی گرفتار در مرز بلاروس و لیتوانی گفته بود که هیأتی از سفارت جهت رسیدگی به وضعیت اتباع ایرانی و تمهید شرایط بازگرداندن آنها به میهن عازم منطقه مرزی شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار