خط قرمز وزارت بهداشت مشخص شد-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

خط قرمز وزارت بهداشت مشخص شد

معاون کل وزارت بهداشت گفت: هر داروی تولید داخل که وارد بازار دارویی می شود و تاییدیه وزارت بهداشت را دارد، از تمامی استانداردهای لازم برخوردار بوده و کیفیت و اثربخشی لازم را دارا است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۷۰۶
به گزارش  راهبرد معاصر ،ایرج حریرچی، گفت: خوشبختانه با تلاش‌های سازمان غذا و دارو و با توجه به منابع خوبی که دولت در سال 97 به حوزه دارو و ملزومات بیماران خاص، اختصاص داده، در حال حاضر هیچ گونه مشکل خاصی در زمینه تامین داروهای بیماری‌های خاص وجود ندارد.

وی افزود: عمده داروهای مصرفی بیماران خاص تولید داخل است و 4 داروی جدید نیز در روزهای اخیر به مجموعه دارویی ما اضافه شده است. بعضی داروهای این بیماران هنوز در کشور تولید نشده‌اند و یا نسبت به میزان مصرفی که دارند تولید آنها دارای توجیه اقتصادی نیست.

حریرچی تاکید کرد: به دلیل حمایت از تولید داخل و محدودیت‌های تبادلات ارزی، خط قرمز وزارت بهداشت واردات مشابه خارجی داروی تولید داخل است.

به گفته معاون کل وزارت بهداشت، در شرایط سخت سال گذشته با پایمردی وزارت بهداشت و حمایت دولت خوشبختانه نه تنها هیچ گونه کمبودی در تامین داروهای بیماران خاص به وجود نیامد، بلکه افزایش قیمت در بخش دارو نسبت به سایر اقلام مصرفی مردم بسیار کمتر بود.

وی در خصوص تسهیلات جدید برای بیماران خاص در حوزه دارویی تصریح کرد: سال‌هایی که تورم بالا است و مردم قدرت خرید کمتری دارند، مجبور می‌شوند عمده هزینه‌ها را به غذا و مسکن اختصاص دهند و از هزینه‌های دیگر مانند بهداشت و درمان بکاهند. مهم ترین برنامه ما امسال این است که دارو و تجهیزات بیماران خاص را به گونه‌ای تامین کنیم که مردم کمتر با فشار مالی مواجه شوند، ضمن اینکه به بحث پیشگیری نیز توجه ویژه خواهیم داشت.

تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار