آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

مرگ دلخراش ۳ کارگر بر اثر گاز نیتروژن در شرکت ناب آرش ابهر+ جزئیات

۳ نفر از هفت کارگر حادثه دیده در شرکت فولاد ناب آرش ابهر، شامگاه روز گذشته سه شنبه ۴ آبان ماه بر اثر سقوط به درون مخزن گاز نیتروژن دچار مسمومیت شدید و خفگی شدند و جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 27
کد خبر: ۱۰۷۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان روز چهارشنبه با تایید خبر وقوع این حادثه گفت: متاسفانه این حادثه عصر روز گذشته در شرکت فولاد ناب آرش در یکی از شهرک‌های صنعتی شهرستان ابهر اتفاق افتاد، متاسفانه منجر به کشته شدن سه کارگر و مسمومیت چهار کارگر دیگر شد.

صفی الله کرامتی افزود: یکی از کارگران به منظور پاکسازی مخزن گاز وارد عمل می‌شود که ۲ کارگر دیگر حاضر به محض مشاهده حادثه به یاری این کارگر شتافته و خود نیز گرفتار می‌شوند.

وی ادامه داد: چهار کارگر دیگر نیز به کمک به این سه کارگر می‌روند تا جان آنان را نجات دهند که خود نیز دچار مسمومیت با گاز نیتروژن می‌شوند که در حال حاضر نیز به منظور درمان در بیمارستان ابهر بستری و تحت مداوا هستند.


سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان نیز گفت: وقوع این حادثه تلخ در این شرکت تولیدی صنعتی مورد تایید است و چگونگی این اتفاق از سوی عوامل ذیربط در این اداره کل در دست تحقیق و بررسی است.

محمدرضا انصاری افزود:یک نفر از کارگران جهت پاکسازی یکی از دهانه‌های مخزن آهن اسفنجی، اقدام می‌کند که متاسفانه به دلایل نامشخص به درون مخزن مخروطی شکل حاوی گاز ازت (N ۲) سقوط می‌کند که به دنبال آن ۲ کارگر دیگر برای نجات جان همکار حادثه دیده می‌شتابند که خود نیز مسموم دچار مسمومیت شدید شده و در پی آن چهار کارگر دیگر نیز گرفتار در این حادثه می‌شوند.

وی با بیان اینکه همکاران ذیربط اداره کار شهرستان ابهر به محض اطلاع از حادثه در محل حاضر می‌شوند تا در جریان چگونگی این رخداد قرار گیرند، اظهار داشت: در صورت کسب نتیجه و دریافت اطلاعات دقیق و کامل، علت وقوع این حادثه از طریق روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان اطلاع رسانی خواهد شد.

مسوؤل روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان نیز گفت: ساعت ۱۵/۵۷ شامگاه روز گذشته /سه شنبه ۴ آبان ماه/ وقوع حادثه مسمومیت و خفگی با گاز نیتروژن به مرکز فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ زنجان اعلام و درخواست کمک می‌شود که بلافاصله سه دستگاه آمبولانس از پایگاه‌های قروه (شماره یک ابهر) و پایگاه ریلی شهرستان خرمدره عازم محل می‌شوند.

جواد مرادی، افزود: عوامل اورژانس پس از رسیدن به محل به یاری سه کاگر حادثه دیده که به خاطر سقوط به مخزن مایعات گازی شتافته و آنان را تحت عملیات احیا قلبی ریوی قرار داده و به بیمارستان الغدیر ابهر انتقال می‌دهند تا بلکه نجات یابند.

وی، اظهار داشت: چند کارگر مصدوم نیز قبل از رسیدن آمبولانس‌ها به محل با دیگر خودرو‌های حاضر در محل (متعلق به شرکت و شخصی) به منظور درمان به بیمارستان منتقل می‌شوند./همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار