نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

سفر محرمانه وزیر جنگ اسرائیل به عربستان

سفر محرمانه وزیر جنگ اسرائیل به عربستان یک وبگاه فلسطینی به نقل از منابع عبری زبان نوشت که احتمالاً مقصد سفر محرمانه هفته پیش وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، عربستان سعودی بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، وبگاه خبری «فلسطین الیوم» به نقل از منابع عبری گزارش داده است که «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به عربستان سعودی سفر کرده است.

منابع عبری زبان هم این خبر را به نقل از یک منبع اماراتی نقل کرده و آنطور که گفته می‌شود، در جریان این سفر، طرفین چند توافق به ارزش یکصد میلیون دلار امضا کرده‌اند.

این در حالی است که سه شنبه گذشته هم اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه یک هواپیمای صهیونیستی برای اولین بار در فرودگاه بین‌المللی ریاض فرود آمده است.

در آن زمان ادعا شد که این هواپیما شخصی و متعلق به یک فرد ثروتمند است که بعد از حرکت از فرودگاه بن گوریون، توقفی کوتاه در فرودگاه امان داشته و از آنجا به سمت عربستان سعودی حرکت کرده است. با این حال، نام این فرد رسانه‌ای نشد. در همان روز، بدون ذکر مقصد، ادعا شد که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به سفری محرمانه رفته است.

بعداً ادعا شد که احتمالاً مقصد این سفر محرمانه، کشور سنگاپور بوده است.

اما در حال حاضر، فلسطین الیوم با اشاره به اینکه گانتز به عربستان سفر کرده است، به گزارش اخیر روزنامه عبری‌زبان «گلابز» هم پرادخت که نوشته بود چند شرکت سعودی به واسطه بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی قرارداد منعقد کرده‌اند که ارزش آن‌ها به بیش از یکصد میلیون دلار می‌رسد.

گزارش‌ها درباره سفر محرمانه گانتز به عربستان سعودی در حالی است که روزنامه عبری‌زبان «اسرائیل هیوم» اخیرا به نقل از وزیر امور خارجه عربستان سعودی نوشته بود: اسرائیل به ثبات منطقه و حرکت به سوی صلح در منطقه کمک کرده حال آنکه ریاض یقین دارد که تنها راه دست‌یابی به ثبات کامل، حل و فصل مسئله فلسطین است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار