مدارس سردشت یکشنبه ۷ دی ماه تعطیل شد استاندار تهران: شرایط آب پایتخت فوق بحرانی است مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فوت ۱۴ هزار نفر بر اثر تصادفات طی ۸ ماهه ۱۴۰۴ جزئیات تعطیلی مدارس البرز در روز یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴  جزئیات طرح زوج و فرد تهران فردا یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ جزئیات تعطیلی مدارس تهران یکشنبه ۷ دی ماه ۱۴۰۴ هشدار وقوع سیلاب و کولاک برف؛ هفته پر بارش در راه ۲۰ استان اطلاعیه مهم درباره تعطیلی مدارس اصفهان فردا یکشنبه ۷ دی مدارس تهران فردا یکشنبه ۷ دی تعطیل شد؟ پایان شوم رفاقت چند ساله؛ سرقت از خانه دوست در فردیس با نقشه زنانه فوری/ مدارس و ادارات این استان فردا یکشنبه ۷ دیماه تعطیل شدند یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی آموزش و پرورش: مدارس اصفهان شنبه ۶ دی تعطیل نیست ایرانی‌ها ۸ برابر بیشتر از مردم جهان می‌سوزند! مقصر اصلی آلودگی هوا؛ نیروگاه‌، خودرو، موتورسیکلت‌ یا سوخت بی‌کیفیت؟

آمار کرونا امروز ۸ آبان ۱۴۰۰+ مجموع جان باختگان کرونا در ایران

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۸ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۱۲۶ هزار و ۱۲۶ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:تا کنون ۵۲ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۵۷ نفر دُز اول، ۳۳ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۷۳ نفر دُز دوم و ۸۴ هزار و ۳۴۰ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۸۶ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۴۷۰ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته، ۷۶۷ هزار و ۵۵۳ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.

از دیروز تا امروز ۸ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۸۰۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۸۳ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۹۱۶ هزار و ۲۱۱ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۶ هزار و ۱۲۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۴۹۴ هزار و ۶۸۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۹۴۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۵ میلیون و ۴۰۳ هزار و ۸۶۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۱ شهر در وضعیت زرد و ۱۱۱ شهر در وضعیت آبی قرار دارند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار