اختصاص ۱۳۰ میلیون یورو ارز دولتی برای تولید واکسن ایرانی-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

اختصاص ۱۳۰ میلیون یورو ارز دولتی برای تولید واکسن ایرانی

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از اختصاص ۱۳۰ میلیون یورو ارز دولتی برای تولید واکسن ایرانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 01
کد خبر: ۱۰۷۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر  مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به 87 میلیون دوز رسیده است و حدود 61 درصد مردم حداقل یک دوز واکسن کرونا دریافت کرده‌اند.

روز گذشته دو واکسن ایرانی "رازی" و "فخرا" مجوز مصرف اضطراری خود را دریافت کردند. پیش از این نیز واکسن‌های "برکت"، "پاستوکووک" و "سیناژن" از سازمان غذا و داروی کشور مجوز مصرف اورژانسی دریافت کرده بودند.

حال این سؤال اساسی مطرح است که آیا با وجود انجام واکسیناسیون در بیش از نیمی از جامعه هدف، دیگر بازار و ظرفیتی برای واکسن‌های ایرانی کرونا باقی می‌ماند؟

دکتر «سید حیدر محمدی» مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره این موضوع اظهار داشت: اگر جمعیت هدف را نزدیک به 80 میلیون نفر در نظر بگیریم، نیاز کشور ما به واکسن کرونا، حدود 160 میلیون دوز است و اگر نیاز به تزریق دوز سوم نیز باشد این میزان به 240 میلیون دوز می‌رسد؛ بنابراین با توجه به بالا بودن جمعیت هدف،‌ برای استفاده از واکسن‌های رازی،‌ نورا، فخرا و... نیز ظرفیت وجود دارد.

وی افزود:‌ ما نیاز به واکسن کرونا را با تولیدکننده داخلی تنظیم می‌کنیم؛‌ هرچه تولیدکنندگان داخلی بیشتر بتوانند تولید کنند،‌ از این ظرفیت استفاده و مابقی نیازمان را وارد می‌کنیم.

وی با بیان اینکه داروهای کرونا همگی با ارز نیمایی تأمین شده‌اند، خاطرنشان کرد:‌ به کل تولیدکنندگان ایرانی واکسن کرونا برای توسعه خطوط تولید، 130 میلیون یورو ارز دولتی اختصاص داده‌ایم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر