پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ / طلا چشم‌انتظار فرمان دلار وزیر نیرو: مطلقا در منطقه هرمزگان خاموشی نداریم / در جریان حملات، سه خط انتقال برق ۴۰۰ کیلوولت و دو خط ۲۳۰ کیلوولت آسیب دید، اما در کمتر از ۶ ساعت بازسازی شدند پیش‌بینی مهم از وضعیت بیت‌کوین / آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها بلیت پرواز اربعین تهران-نجف ۲۴ میلیون شد/مشهد-نجف ۲۸ میلیون آغاز فروش فوری خودرو سورن پلاس بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ پیش‌فروش ۲ مرحله‌ای بلیت قطار‌های اربعین آغاز شد فروش بدون قرعه کشی ایران خودرو تیر ۱۴۰۵ + زمان، شرایط ثبت نام و لینک جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ + زمان، مکان و شرایط ثبت نام قیمت گوسفند و گوساله ارزان شد/ قیمت واقعی گوشت این عدد است مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز؛ سکه ۲۰۰ میلیون شد؟ زمان واریز معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / جزئیات متناسب سازی حقوق بازنشستگان هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برق خارج شد جدول قطعی برق کرمانشاه یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ روش‌های صدور کارت سوخت/ جزییات صدور آنی کارت سوخت

ثبت نام ۵۸۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن

ثبت نام ۵۸۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن یک مقام مسئول گفت: تاکنون ۵۸۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند و همزمان با ثبت نام پالایش انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمود محمود زاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا به امروز ۵۸۰ هزار متقاضی در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند، گفت: از ۲۸ مهر ماه که ثبت نام برای متقاضیان در این طرح آغاز شده تاکنون ۵۸۰ هزار نفر ثبت نام کردند و این ثبت نام همچنان ادامه دارد.

او ادامه داد: همزمان با ثبت نام متقاضیان پالایش و بررسی‌ها انجام شده و در صورت واجد شرایط بودن از طریق پیامک به آن‌ها اعلام می‌شود.

محمود زاده با بیان اینکه فرم ج متقاضیان باید حتما سبز باشد، اظهار کرد: عدم استفاده از تسهیلات یارانه‌ای دولتی در بخش مسکن و سبز بودن فرم «ج»، فقدان مالکیت خصوصی، متاهل یا سرپرست خانوار بودن و سابقه حداقل پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا چهار شرط اصلی خواهد بود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در طرح نهضت ملی مسکن هم همانند سایر طرح‌ها اعتبارات و تامین مالی از دو طریق انجام می‌شود، به طوری که بخشی از اعتبارات و منابع مالی از طریق آورده متقاضیان و بخشی هم از طریق تسهیلات است که تامین می‌شود.

محمود زاده با بیان اینکه آورده متقاضیان متناسب با دهک‌های مختلف جامعه متفاوت است، افزود: افراد با توجه به شهری که در آنجا واحد خود را انتخاب کردند، آورده شان تعیین می‌شود که متناسب با اراضی و یا طبقه‌ای که ساکن هستند، این آورده‌ها کم یا زیاد می‌شود.

او یادآور شد: تسهیلاتی که برای متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در نظر گرفته شده از ۲۰۰ تا ۴۵۰ میلیون تومان متفاوت است که در شورای عالی مسکن و شورای پول و اعتبار این موضوع بررسی می‌شود.

۸۳ هزار نفر موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در ادامه درباره آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن هم گفت: تاکنون یک میلیون و ۵۱۰ هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده و از این تعداد ۵۵۰ هزار متقاضی هم اطلاعات خود را تکمیل و وزارت راه و شهرسازی اسامی آن‌ها را به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ارسال کرده است که از این تعداد هم ۸۳ هزار نفر موفق به دریافت تسهیلات شده اند.

محمود زاده با بیان اینکه طبق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا متقاضیان تا پایان آذر ماه فرصت دارند که برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کنند، افزود: طبق تصمیم ستاد هم بانک‌ها فرصت دارند تا پایان بهمن ماه تسهیلات را به متقاضیانی که اسامی آن‌ها ارسال شده و واجد شرایط هستند پرداخت کنند.

او در پایان اظهار کرد: تاکنون مذاکرات و نامه نگاری بسیار زیادی با بانک‌ها برای پرداخت هرچه سریع تر تسهیلات و همچنین همکاری لازم با متقاضیان صورت گرفته که امیدوار هستیم که اقدامات لازم هم در این زمینه صورت گیرد.
باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار