خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

جزئیات طرح «تشکیل سازمان پدافند غیرعامل»

جزئیات طرح «تشکیل سازمان پدافند غیرعامل» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، از ارائه طرح «تشکیل سازمان پدافند غیرعامل» به صحن مجلس خبر داد و برخی جزئیات این طرح را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسملین مجتبی ذوالنور عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از نهایی شدن طرح «تشکیل سازمان پدافند غیرعامل» و ارائه آن به صحن مجلس خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه در دولت گذشته از ارائه لایحه تشکیل سازمان پدافند غیرعامل خودداری شد و پیگیری‌های مکرر ما برای ارائه این لایحه از سوی دولت هم به جایی نرسید، در مجلس اقدام به تهیه طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کردیم و این طرح هم‌اکنون نهایی شده است.

وی افزود: هدف ما این بوده است که با توجه به تأکیدات چند باره رهبر معظم انقلاب مبنی بر طی شدن مراحل قانونی تشکیل سازمان پدافند غیرعامل و برخورداری از قانون خاص، با تصویب قانون در مجلس، در خصوص وظایف دستگاه‌های دیگر در حوزه پدافند غیرعامل ضمانت اجرایی کافی ایجاد شود و مجلس نیز بتواند در این خصوص از دستگاه‌های مجری مطالبه کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: سازمان پدافند غیرعامل کشور تاکنون طبق اساسنامه ابلاغی به وظایفش عمل می‌کرده، اما چون قانون خاص این سازمان تاکنون در مجلس تصویب نشده و حدود و ثغوری برای وظایف دستگاه‌های دیگر تعیین نشده، مجلس نه می‌داند که در این حوزه در دستگاه‌ها چه می‌گذرد و نه می‌تواند از آنها مطالبه کند.

ذوالنور گفت: در روند تهیه این طرح، بیش از 20 جلسه مفصل و چندساعته به صورت کارشناسی با نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط شامل وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، ستادکل نیروهای مسلح، وزارت دفاع، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و مرکز پژوهش‌های مجلس به صورت چالشی و نقادانه برگزار شده و در نتیجه آن، طرح تشکیل این سازمان به صورت جامع و در 8 ماده تهیه شده است.

وی تصریح کرد: در این طرح، وظایف دستگاه‌های مختلف در حوزه پدافند غیرعامل تعریف شده و ضمانت اجرایی لازم در صورت عمل نکردن به این وظایف نیز با جرم‌انگاری‌های متعدد صورت گرفته است.

تهیه مشوق‌های پدافند غیرعامل برای بخش خصوصی

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین با اشاره به توجه این طرح به نقش بخش خصوصی در حوزه پدافند غیرعامل گفت: به عنوان مثال، در این طرح مقرر شده است که بخش خصوصی هر مقدار براساس استانداردهای سازمان پدافند غیرعامل هزینه کند آن هزینه‌ها از مالیات‌شان کم می‌شود.

ذوالنور در پایان تصریح کرد: این طرح احتماً در این هفته یا حداکثر در هفته آینده در دستور کار صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار می‌گیرد و امیدواریم تصویب این طرح و تبدیل آن به قانون هدیه خوبی به مردم در حوزه امنیت آنها و نیز هدیه‌ای به مجاهدان خاموش این عرصه در سازمان پدافند غیرعامل و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار