بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

تبیین راهبرد رهبر معظم انقلاب اسلامی در مواجهه با بیماری کرونا

تبیین راهبرد رهبر معظم انقلاب اسلامی در مواجهه با بیماری کرونا مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی طی گزارشی به تبیین راهبرد رهبر معظم انقلاب اسلامی در مواجهه با بیماری کرونا پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر معاونت مطالعات سیاسی این مرکز طی گزارشی به تبیین راهبرد رهبرمعظم انقلاب اسلامی در مواجهه با بیماری کرونا پرداخت.

در این گزارش بیان شده: وجود ویروس کووید ـ 19 برای نخستین بار در آذرماه 1398 در شهر ووهان چین گزارش شد و سپس به سایر کشورهای دنیا سرایت کرد. ایران نیز به صورت رسمی در تاریخ 30 بهمن ماه 1398 اعلام کرد این ویروس وارد کشور شده است. متعاقب این موضوع، مجموعه ای از سیاست های مختلف به کار گرفته شد تا زمینه جهت کنترل و مهار بیماری فراهم شود.

در این گزارش تصریح شده: به دلیل ناشناخته بودن ویروس، نحوه مواجهه دولت ها با آن متفاوت بود اما مشکلی که شرایط ایران را برای برخورد با ویروس دشوارتر می کرد تحریم های گسترده به ویژه در زمینه مواد اولیه، دارو و تجهیزات پزشکی بود.

در گزارش مرکز پژوهش های مجلس آمده: همه گیری بیماری کرونا و گسترش خارق العاده آن موجب ایجاد چالش ها و مشکلات گسترده ای در حوزه های بهداشتی، اقتصادی، اجتماعی، امنیتی و... شد. لذا اخذ تصمیمات استراتژیک و به موقع برای کنترل ویروس و پیامدهای آن حائز اهمیت ویژه ای شد. نگاهی به سیاست ورزی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به عنوان رهبر معظم انقلاب اسلامی در حدود یک سال و نیم گذشته بیانگر این است که ایشان تأکید زیادی بر مدیریت منطقی و عقلانی در مقابله با بیماری کرونا داشته اند.

در این گزارش ذکر شده: ازجمله این رفتارها می توان به ماسک زدن همیشگی جهت فرهنگ سازی، حمایت قطعی از تلاش دانشمندان ایرانی جهت دستیابی به دانش واکسن، مرجعیت داشتن توصیه های ستاد ملی مقابله با کرونا، اصرار به استفاده از واکسن ایرانی و انتظار برای تولید واکسن داخل کشور، تزریق واکسن داخلی در مقابل دوربین های تلویزیونی، تأکید بر دریافت واکسن در نوبت معمول، عدم ایراد دانستن استفاده از واکسن خارجی در کنار داخلی در صورت نیاز، ضرورت ثبت و انتشار اسناد و مقالات علمی مربوط به واکسن ایرانی و... اشاره داشت.

در گزارش معاونت سیاسی مرکز پژوهش های مجلس بیان شده: تأمل در اقدامات رهبر معظم انقلاب بیانگر این است که موضع گیری های ایشان مبتنی بر گفتمان های کلان قانون مداری، مبارزه با تبعیض، عزت و استقلال ملی، تولید علم و... است که تلاش دارند فضای جامعه و عرصه سیاست ایران را قوام بخشند و در راستای نیل به سرافرازی و سربلندی کشور حرکت کنند.

در این گزارش تاکید شده: به طور کلی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به عنوان رهبر نظام اسلامی و در جایگاه هادی و راهبر جامعه و نظام سیاسی تلاش داشتند تا اقدامات و رفتارشان در راستای مهار بیماری، ارتقای روحیه خودباوری دانش متخصصان و کارشناسان، بهره گیری از دانش روز درعین حال تأکید بر دانش بومی و تولید علم، رعایت قانون و قانون مداری باشد. متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید./مرکز پژوهش های مجلس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار