وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

بارش باران و برف ۶ روزه در ۱۷ استان

سازمان هواشناسی از بارش باران و برف طی امروز تا شنبه آینده در ۱۷ استان و کاهش ۵ تا ۹ درجه‌ دما در برخی مناطق از جمله سواحل دریای خزر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 01
کد خبر: ۱۰۷۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز و فردا در برخی مناطق استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان،‌ زنجان،‌ ارتفاعات البرز در استان‌های قزوین،‌ البرز و تهران افزایش ابر گاهی بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی شده است.

 

در شهرهای تهران،‌کرج، اصفهان،‌ اراک و مشهد افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش بینی شده است. چهارشنبه با گذر امواج تراز میانی جو در شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران،‌ غرب اصفهان و ارتفاعات شمال خوزستان ابرناکی، رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود. به تدریج با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر بارش در استان‌های ساحلی دریای خزر،‌ خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی آغاز می‌شود.

 

پنجشنبه بارش در مناطق مذکور افزایش می‌یابد و گستره آن استان‌های چهارمحال و بختیاری، شمال فارس،‌اصفهان و غرب یزد را فرا خواهد گرفت.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی طی دو روز آینده دریای خزر مواج است و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش بینی می‌شود. روز جمعه از میزان بارش در نوار شمالی کشور کاسته می‌شود و در مناطقی از غرب، جنوب غرب،‌ جنوب، مرکز و شرق کشور باران،‌وزش باد و گاهی رعدوبرق پیش بینی شده است.

 

طی روزهای چهارشنبه تا جمعه در سواحل دریای خزر، شمال غرب و شمال شرق و طی روزهای پنجشنبه و شنبه هفته آینده در دامنه‌های جنوبی البرز،‌غرب،‌مرکز و شرق کشور کاهش دما 5 تا 9 درجه‌ای پیش بینی شده است.

 

توصیف سامانه اول: ادامه فعالیت سامانه بارشی

نوع مخاطره: بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی، در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف

منطقه اثر:

دوشنبه 1400/08/10: آذربایجان غربی، شمال کردستان.

اثر مخاطره: احتمال آب‌گرفتگی معابر، لغزندگی جاده‌ها همراه با کاهش دید به ویژه در گذرگاه‌های کوهستانی، احتمال بالا آمدن سطح رودخانه‌ها، کاهش دید و احتمال تأخیر در پروازها.

توصیه: احتیاط در تردد و عدم توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، احتیاط در عبور از جاده‌های کوهستانی و به همراه داشتن تجهیزات زمستانی.

توصیف سامانه دوم: افزایش گرادیان فشاری

زمان پایان: دوشنبه 1400/08/10

نوع مخاطره: وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک.

منطقه اثر: شمال و شرق سیستان و بلوچستان و جنوب خراسان جنوبی.

اثر مخاطره: خیزش گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید.

توصیه: احتیاط در تردد، تقویت سازه‌های سست و موقت مانند تابلوهای تبلیغاتی، داربست و غیره، عدم تردد و توقف در کنار ساختمان‌های نیمه‌کاره و خودداری از تردد غیر ضروری در زمان غبارآلود شدن هوا./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار