حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

دیدار وزیر جنگ اسرائیل با وزیر دفاع آمریکا درباره ایران

بنی گانتز و وزیر دفاع آمریکا درباره مسائل مربوط به ایران با یکدیگر دیدار و گفت و گو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۸۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از جروزالم پست، «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، عصر امروز (سه‌شنبه) به وقت محلی دیداری با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا داشت و دو طرف در این دیدار درباره مسائل مربوط به ایران به رایزنی نشستند.

گانتس در پیامی توییتری از این دیدار خبر داد و مدعی شد: «امروز دیداری با دوست و همکار خود لوید آستین داشتم و در آن درباره همکاری میان آمریکا و اسرائیل درزمینه استقرار منطقه ای ایران و آرمان‌های هسته‌ای این کشور بحث کردیم.»

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه اعلام کرد: «توافق کردیم ملاقاتی در آینده نزدیک داشته باشیم تا در آن درباره تعمیق همکاری نظامی و مسائل راهبردی بیشتر به رایزنی بپردازیم.»

شب گذشته نیز بنی گانتس در پیامی از دیدار خود با «رابرت مالی» فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران و «مایکل راتنی» کاردار سفارت آمریکا در قدس اشغالی با محوریت تقویت همکاری برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران خبر داد و مدعی شد: «ما در این دیدار بر اهمیت تقویت همکاری‌های میان اسرائیل و آمریکا با هدف مقابله با برنامه هسته‌ای ایران و خشونت‌های این کشور در منطقه رایزنی داشتیم.»

پیش از آن نیز «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی بی اساس مدعی شده بود که تهدیدات ایران را خنثی خواهد کرد و گفته بود: «اسرائیل در جنگ سرد با ایران است و هر کاری که لازم باشد برای خنثی کردن تهدیدات ایران انجام خواهد داد.».

گانتس شهریور ماه و در تکرار ادعاهای واهی خود، در مصاحبه با مجله فارن پالیسی ادعا کرده بود که این رژیم آماده است تا توافق هسته‌ای جدید با ایران ( توافق حاصل از مذاکرات وین) را بپذیرد؛ به شرطی که آمریکا در صورت عدم پایبندی ایران، برنامه جایگزینی داشته باشد!

گفتنی است که کشور‌های عضو برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) شامل "ایران، روسیه، انگلیس، آلمان، چین و فرانسه به علاوه آمریکا (که از این توافق خارج شد)" شش دور مذاکره را در آوریل تا ژوئن ۲۰۲۱ در وین در تلاش برای بازگرداندن توافق انجام دادند که آخرین دور آن در تاریخ ۳۰ خرداد ماه امسال بوده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار