بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

کشته شدن فرمانده ارشد طالبان در حمله روز گذشته به یک بیمارستان کابل

اولین فرمانده طالبان که پس از حضور این گروه در کابل وارد ارگ شده بود در حمله روز گذشته به یک بیمارستان نظامی در پایتخت افغانستان کشته شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال حمله مرگبار روز گذشته بر یک بیمارستان نظامی در کابل، طالبان از کشته شدن یک فرمانده ارشد این گروه خبر داد.

طبق این گزارش، «حمدلله مخلص» اولین فرمانده طالبان که پس از حضور این گروه در کابل وارد ارگ شده و به نماد تسلط بر افغانستان تبدیل شد در حملات روز گذشته کشته شده است.

منابع نزدیک به طالبان گفته اند که حمدالله مخلص فرمانده لشگر ارتش در کابل بوده که در این حمله جان خود را از دست داده است.

مخلص اولین فرمانده طالبان بود که در بحبوحه فرار اشرف غنی، رئیس جمهور سابق افغانستان وارد ارگ ریاست جمهوری شد و با مصاحبه با الجزیزه سقوط کابل را اعلام کرد.

داعش مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است.

وقوع چند انفجار دیروز سه شنبه در مقابل بزرگترین بیمارستان نظامی کابل و تیراندازی‌های پس از آن ده‌ها نفر را به خاک و خون کشاند.

دست‌کم یک عامل انتحاری خود را در نزدیک بیمارستان ۴۰۰ تخت‌خوابی نظامی کابل با عنوان «سردار محمد داوود خان» که در مجاورت وزارت بهداشت است، منفجر کرد و پس از آن تیراندازی صورت گرفت.

«بلال کریمی»، از سخنگویان طالبان نیز به «آریانا نیوز» گفته اولین انفجار در نزدیک این بیمارستان رخ داد و انفجار دومی در داخل محوطه بیمارستان رخ داده است. در این حمله تروریستی دستکم ۲۵ نفر کشته و ۵۰ نفر دیگر زخمی شدند.

داعش طی هفته‌های گذشته دست‌کم سه حمله علیه غیرنظامیان در کابل، قندوز و قندهار انجام داده که در نتیجه آن‌ها حدود ۲۰۰ نفر شهید و نزدیک به ۳۰۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار