دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دیپلمات روس: فشار حداکثری، باعث پیشرفت عظیم برنامه هسته ای ایران شد

نماینده روسیه در مذاکرات وین با بیان اینکه دولت جدید آمریکا باید از اشتباه «فشار حداکثری» درس بگیرد، این سیاست را مایه پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران دانست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 04
کد خبر: ۱۰۸۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین بار دیگر بر شکست خورده بودن سیاست فشار حداکثری دولت آمریکا بر جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

اولیانوف بامداد پنجشنبه در واکنش به برخی گزارش‌ها مبنی بر احتمال بازگشت «دونالد ترامپ» به ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴ و تکرار خروج از هر توافقی با ایران، گفت: «هر دولت جدید آمریکا باید از اشتباهات استراتژیک گذشته، درس بگیرد».

 

وی در صفحه توئیتر خود نوشت: «آیا مشخص نیست که فشار حداکثری، منجر به پیشرفت عظیمی در برنامه هسته‌ای ایران شد؟ آیا بازهم سیاستمداران بی‌مسئولیتی در آمریکا هستند که بخواهند این اقدام فاجعه‌بار (فشار حداکثری) را تکرار کنند؟»

شامگاه چهارشنبه بود که «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توئیتی اعلام کرد که مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی هشتم آذر ماه (۲۹ نوامبر) در وین برگزار می‌شود.

 

بعد از آن، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد چنانچه ایران جدی باشد، رسیدن به توافق سریع بر سر برجام در هفتمین دور مذاکرات وین امکان‌پذیر است.

نماینده روسیه در مذاکرات وین پیشتر نیز گفته بود تمامی مشکلات فعلی که در خصوص برجام به وجود آمده است، نتیجه سیاست «فشار حداکثری» دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار