اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری
مدیرکل راهداری استان تهران:

هیچ کدام از محور‌های تهران به علت بارش مسدود نیستند

هیچ کدام از محور‌های تهران به علت بارش مسدود نیستند به گفته مدیرکل راهداری استان تهران هیچ کدام از محور‌های تهران به علت بارش باران و برف مسدود نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر نوروزی مدیرکل راهداری استان تهران با بیان اینکه از ۲۴ ساعت گذشته شاهد افزایش حجم باران در بسیاری از محور‌های مواصلاتی استان تهران هستیم، گفت: در مناطق کوهستانی از جمله محور شمشک به دیزین بارش برف را شاهد هستیم و در محور هراز هم شاهد بارش باران و برف هستیم.

او ادامه داد: از شب گذشته با توجه به حجم بارش‌ها در کل محور‌های استان تهران شاهد بارش باران هستیم، اما خوشبختانه هیچ کدام از این محور‌ها به علت بارش باران و برف مسدود نیستند.

مدیرکل راهداری استان تهران اظهار کرد: در حال حاضر تردد در تمامی محور‌های استان تهران در جریان است، به غیر از محور شمشک به دیزین که از مدت‌ها قبل مسدود بوده است و در سایر محور‌های مواصلاتی کشور تردد روان در جریان است.

نوروزی با بیان اینکه هیچ مشکلی از لحاظ تامین ماشین آلات سنگین و همچنین نیروی راهدار در کشور نداریم، افزود: حدود ۵۰۰ نیروی راهدار در محور‌های استان تهران در حال فعالیت هستند و حدود ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات از جمله نمک پاش و برف روب در تمامی محور‌ها در حال فعالیت هستند.

او بیان کرد: تا فردا بارش‌ها ادامه دارد و از روز دوشنبه هم طبق پیش بینی سازمان هواشناسی شاهد کاهش حجم بارش‌ها خواهیم بود.

مدیرکل راهداری استان تهران اظهار کرد: به تمامی مسافران توصیه می‌شود از انجام سفر‌های غیر ضروری در محور‌های استان تهران خودداری کنند و در صورت انجام سفر حتما از زنجیر چرخ استفاده کنند و پیش از حرکت حتما از وضعیت محور‌ها با استفاده از سامانه ۱۴۱ مطلع شوند.

براساس این گزارش مهریاری مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کرده بود که برای زمستان امسال پیش بینی‌ها حاکی از این است که بارش‌های بیشتری نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته باشیم، براساس این روند آغاز طرح راهداری زمستانی و تشکیل قرارگاه از امروز ۱۵ آبان ماه (دو هفته زودتر از سال گذشته) شروع شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار