جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

جهاد اسلامی:سپاه پاسداران در کمین هر گونه استکبار آمریکایی است

جهاد اسلامی:سپاه پاسداران در کمین هر گونه استکبار آمریکایی است عضو دفتر سیاسی جنبش عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی گفت:بیداری ایران و مردان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کمین هر گونه استکبار آمریکایی است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر «خالد البطش» عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی امروز شنبه در حاشیه تجمع حمایت از اسرای فلسطینی مقابل دفتر صلیب سرخ در غزه از نقش جمهوری اسلامی ایران در دفاع از آب و خاک کشورهای اسلامی تقدیر کرد.

البطش در پاسخ به سوال خبرنگار یونیوز درباره عملیات اخیر نیروی دریایی سپاه پاسداران در بازپس‌گیری کشتی حامل نفت ایران از چنگ دزدان آمریکایی گفت: استکبار آمریکایی این اتفاق هم آشکار بوده است؛ اما بیداری ایران و مردان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کمین هر گونه استکبار آمریکایی است.

این مقام جهاد اسلامی فلسطین تصریح کرد: ما می‌گوییم این اراضی، اراضی عربی و اسلامی است و این دریاها متعلق به کشورهای اسلامی و نه آمریکاست و اینجا سرزمین ما و سرزمین آنهاست(ایرانی‌ها)؛ بنابراین این حق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بوده است که از آب‌های منطقه‌ای حفاظت کند.

البطش تاکید کرد: ما به آمریکا و رژیم صهیونیستی اجازه استکبار و تحمیل سلطه خود بر سواحل و دریاها و اقیانوس‌های عربی و اسلامی را نمی‌دهیم.

تلویزیون ایران چهارشنبه گذشته از دزدی دریایی آمریکا و مقابله نیروهای سپاه پاسداران با این موضوع خبر داد.

رسانه‌های داخلی گزارش کردند که آمریکا در یک دزدی دریایی، یک نفتکش را که حامل نفت صادراتی ایران بود در آب های دریای عمان مصادره کرد و با انتقال محموله نفت آن به یک نفتکش دیگر آن را به سوی مقصدی نامعلوم هدایت کرد.

همزمان نیروی دریایی سپاه با اجرای عملیات هلی‌برن بر روی عرشه نفتکش آن را به تصرف خود درآوردند و آن را به سوی آب‌های سرزمینی ایران هدایت کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار