ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

فرمانده ارشد صهیونیستی: رژیم اسرائیل در مسیر نابودی است

فرمانده ارشد صهیونیستی: رژیم اسرائیل در مسیر نابودی است فرمانده ارشد نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی ضمن اعلام اینکه رژیم اسرائیل در مسیر نابودی است، گفت: این صحبت‌ها یک پیش‌بینی از روی خشم نیست بلکه حقایق انکارناپذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر «اسحاق بریک» فرمانده ارشد نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی گفت، ارتش این رژیم آماده جنگ در چند جبهه نیست و این جنگ احتمالی، رژیم صهیونیستی را به ده‌ها سال قبل باز می‌گرداند.

بر اساس این گزارش، وی ضمن اعلام اینکه رژیم اسرائیل در مسیر نابودی است، تصریح کرد، این صحبت‌ها یک پیش‌بینی از روی خشم نیست بلکه حقایق انکارناپذیر است.

بریک ادامه داد: جنگ آینده، جنگ جبهه داخلی است. این موضوعی است که قبلا از نظر حجم خسارت، آن را تجربه نکرده‌ایم. این جنگ ما را به دهها سال قبل بازمی‌گرداند. وضعیت سختی که در جنگ‌های سابق پشت سر گذاشته‌ایم در مقابل جنگ در چند جبهه هیچ است، جنگی که در آن روزانه هزاران موشک، راکت و پهپاد به سمت جبهه داخلی اسرائیل فرستاده خواهد شد.

وی پیش‌بینی کرد که در جنگ آینده علیه رژیم صهیونیستی «فاجعه» رخ دهد و زیرساخت‌های این رژیم نابود شود.

بریک افزود، ساختن یک ارتش پیروز بر روی عناصر از هم پاشیده ارتش رژیم صهیونیستی ممکن نیست و حل این موضوع نیاز به درک و فهم سطوح امنیتی و سیاسی دارد.

دیروز (شنبه) نیز «اوری گوردین» فرمانده جبهه داخلی در ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت که در صورت درگیری با حزب‌الله لبنان، این رژیم با مشکل بزرگ شلیک ۲۵۰۰ موشک به سوی عمق اراضی اشغالی مواجه خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار