القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

فرمانده ارشد صهیونیستی: رژیم اسرائیل در مسیر نابودی است

فرمانده ارشد نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی ضمن اعلام اینکه رژیم اسرائیل در مسیر نابودی است، گفت: این صحبت‌ها یک پیش‌بینی از روی خشم نیست بلکه حقایق انکارناپذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر «اسحاق بریک» فرمانده ارشد نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی گفت، ارتش این رژیم آماده جنگ در چند جبهه نیست و این جنگ احتمالی، رژیم صهیونیستی را به ده‌ها سال قبل باز می‌گرداند.

بر اساس این گزارش، وی ضمن اعلام اینکه رژیم اسرائیل در مسیر نابودی است، تصریح کرد، این صحبت‌ها یک پیش‌بینی از روی خشم نیست بلکه حقایق انکارناپذیر است.

بریک ادامه داد: جنگ آینده، جنگ جبهه داخلی است. این موضوعی است که قبلا از نظر حجم خسارت، آن را تجربه نکرده‌ایم. این جنگ ما را به دهها سال قبل بازمی‌گرداند. وضعیت سختی که در جنگ‌های سابق پشت سر گذاشته‌ایم در مقابل جنگ در چند جبهه هیچ است، جنگی که در آن روزانه هزاران موشک، راکت و پهپاد به سمت جبهه داخلی اسرائیل فرستاده خواهد شد.

وی پیش‌بینی کرد که در جنگ آینده علیه رژیم صهیونیستی «فاجعه» رخ دهد و زیرساخت‌های این رژیم نابود شود.

بریک افزود، ساختن یک ارتش پیروز بر روی عناصر از هم پاشیده ارتش رژیم صهیونیستی ممکن نیست و حل این موضوع نیاز به درک و فهم سطوح امنیتی و سیاسی دارد.

دیروز (شنبه) نیز «اوری گوردین» فرمانده جبهه داخلی در ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت که در صورت درگیری با حزب‌الله لبنان، این رژیم با مشکل بزرگ شلیک ۲۵۰۰ موشک به سوی عمق اراضی اشغالی مواجه خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار