سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

مقام حماس: به روابط با ایران افتخار می‌کنیم

مقام حماس: به روابط با ایران افتخار می‌کنیم رئیس دفتر روابط عربی و اسلامی حماس با بیان اینکه این جنبش به روابط با ایران افتخار می‌کند و هرگز آن را پنهان نخواهد کرد، گفت حمایت‌های ایران، باعث قدرت مقاومت شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۸۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، «خلیل الحیه» رئیس دفتر روابط عربی و اسلامی جنبش حماس گفت که «مابه هر طریقی به دنبال رفع محاصره نوار غزه هستیم».

خبرگزاری شهاب به نقل از الحیه گزارش داد: «ما به روابط با ایران افتخار می‌کنیم، آن را پنهان نمی‌کنیم و تا زمانی که هر حمایتی برای فلسطین و بیت المقدس باشد، از آن استقبال می‌کنیم»

وی با بیان اینکه، ایران از حماس همه گونه حمایتی می‌کند و این حمایت همچنان ادامه دارد، خاطر نشان کرد، حمایت‌های ایران، عامل کمک کننده به قدرت و توانایی مقاومت در فلسطین بوده و هست.

الحیه در عین حال خطاب به کشور‌هایی که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردند، گفت: «کشورها، افراد یا نهاد‌هایی که با [روابط خود را]با اسرائیل عادی کردند، در واقع از پشت به مردم فلسطین خنجر می‌زنند».

وی با بیان اینکه حماس، پرونده تبادل اسرا را از پرونده پایان بخشیدن به محاصره جدا می‌کند، خاطر نشان کرد، رژیم صهیونیستی در تبادل اسرا مانع‌تراشی می‌کند.

الحیه تأکید کرد: «ما آتش‌بس طولانی مدت را بدون دستیابی به یک توافق کامل سیاسی که حقوق مردم ما را برای بازگشت و تشکیل تضمینی کشور [فلسطین]، نمی‌پذیریم... ما نمی‌توانیم در ازای بازکردن گذرگاه‌ها و لغو محاصره آتش‌بس طولانی مدت بپذیریم».

وی با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی حاضر نیست بهای معامله مبادله زندانیان را پرداخت کند، گفت: «هنوز بسیار زود است که بگوییم به انجام معامله مبادله نزدیک شده‌ایم»

این مسئول حماس ضمن انتقاد از هماهنگی امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: امروز تشکیلات، به باری بر دوش پروژه ملی فلسطین تبدیل شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار