بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است

ممنوعیت تهاتر بدهی‌های تامین اجتماعی متوقف شد

علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران از توقف ممنوعیت تهاتر بدهی در مجلس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، در هفته‌های قبل، کمیسیون تطبیق قوانین مجلس شورای اسلامی با استناد به جزء ۴ بند ۶ سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، مصوب کرده بود که تهاتر بدهی‌ها توسط دولت ممنوع است؛ این مصوبه داخلی با انتقاد کانون بازنشستگان تامین اجتماعی قرار گرفت و علی دهقان کیا (رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران) در این رابطه می‌گوید: این مصوبه متوقف شده و تهاتر بدهی‌ها برقرار است.

او در ارتباط با پیگیری‌های صورت گرفته، می‌گوید: کمیسیون تطبیق قوانین مجلس به یک قانون سال ۹۳ ارجاع داده بود درحالیکه بعد از آن برنامه پنجم و ششم توسعه را داریم؛ در برنامه ششم دولت موظف شده کل بدهی‌های خود به سازمان تامین اجتماعی را تا پایان برنامه بپردازد. در بند (و) تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۰ نیز مجلس مصوب کرده که دولت باید ۸۹ هزار میلیارد تومان از بدهی خود به سازمان را تا پایان سال از طریق تهاتر پرداخت کند همانطور که سال قبل ۳۲ هزار میلیارد تومان از طریق تهاتر پرداخت کرد بنابراین نمی‌توان قوانین را به ماسبق ارجاع داد و تهاتر بدهی را متوقف کرد.

وی ادامه داد: به همین دلیل نامه‌ای به معاون اجرایی رئیس مجلس دادیم که این نامه به کمیسیون مربوطه به عنوان یک سند کارشناسی ارجاع شد؛ ضمن اینکه مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیز در نامه‌ای مکتوب به کمیسیون تطبیق قوانین اعتراض کرد و خوشبختانه این مصوبه متوقف شده است.

دهقان کیا افزود: البته موضوع پرداخت بدهی دولت به سازمان همچنان سر جای خودش است؛ دولت باید امسال ۸۹ هزار میلیارد تومان به سازمان بپردازد و اکنون هشت ماه از سال گذشته و هنوز اقدامی صورت نگرفته؛ ما با جدیت پیگیر پرداخت بدهی دولت هستیم؛ بازنشستگان امیدوارند هرچه زودتر دولت بدهی خود را به سازمان بپردازد تا سازمان بتواند سطح خدمات رفاهی خود به بازنشستگان را افزایش دهد و در تداوم متناسب‌سازی به مشکل برخورد نکند./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار