مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

پیشنهاد ممنوعیت تردد شبانه خودرو‌ها از ساعت ۲۴ توسط استانداری

استاندار تهران گفت:پیشنهاد مشخص ما به ستاد ملی کرونا درباره طرح تردد شبانه، اجرای آن از ساعت ۲۴ است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر محسن منصوری استاندار تهران اکروز دوشنبه در جلسه شورای ترافیک افزود: در مورد طرح تردد شبانه نظر کارشناسی به ستاد ملی کرونا مطرح شده و پرهیز از عادی انگاری، دلیل استمرار این طرح است.
وی گفت: چند پیشنهاد برای کاهش ترافیک مطرح است که یک پیشنهاد آیین نامه‌ای و کوتاه مدت و پیشنهاد دیگر بلندمدت است که نیاز به کار کارشناسی دارد.
منصوری تاکید کرد: باید اقدام‌های خلاقانه و ناظر به اقدامات عملیاتی در حوزه مترو، حمل و نقل ریلی، ورود و خروج خودرو‌ها و ... جهت کنترل ترافیک اعمال شود.
منصوری گفت: تبلور ترافیک بیشتر در شهر تهران است، البته بخشی از مسئله تهران، استانی است چرا که از شهرستان‌ها به صورت روزانه تردد زیادی به تهران دارند.
وی همچنین از بازگشت اعمال طرح ترافیک در تهران به زمان قبل از کرونا خبر داد./صدا و سیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار