مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

سرپرست وزارت آموزش و پرورش: اعتبارات عمرانی به ۹ درصد افزایش یافته است

علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت:سهم اعتبارات عمرانی از ۱.۵ درصد به ۹ درصد افزایش یافته است، همچنین تعداد بخاری‌های نفتی به زیر ۳ درصد رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش وپرورش در برنامه تجلیل از خیرین مدرسه ساز با اشاره به اینکه بیش از ۲ هزار مدرسه در اقصی نقاط کشور به همت ستاد اجرایی فرمان امام انجام شده است، بیان کرد: جدا از این موضوع، بیش از ۳۰ درصد مدارس را خیرین ساختند و طی ۲-۳ سال اخیر این رقم به بیش از ۵۰ درصد رسیده است که پروژه‌های عمرانی به همت خیرین ساخته شده است.

او خطاب به خیرین مدرسه ساز گفت: وقتی آیات قرآن را نگاه می‌کنیم خیرین مورد عنایت هستید، قلب‌های رئوف و دستان سخاوتمند شما عشق به مردم مستضعف، عشق به نظام و ایران را نشان می‌دهد.

سرپرست وزارت آموزش وپرورش اظهار کرد: کار خیرین از این منظر که مدرسه می‌سازند موجب ساختن آینده کشور می‌شود و این موضوعی قابل توجه است و از این منظر که یک فرهنگ را به عنوان ایثار جاری میکنند ارزش مضاعف دارد.

کاظمی بیان کرد: حضور بیش از ۳۰ میلیون خیر در کشور و بیش از یک میلیون خیر خرد اقدامی قابل توجه است.

در ادامه این مراسم مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت که با توجه به فعالیت‌های انجام شده مدرسه خشت و گلی نداریم، اما وجود مدارس سنگی در کشور مشکل ساز است که همت دولت را می‌طلبد.

او اظهار کرد: سهم اعتبارات عمرانی از ۱.۵ درصد به ۹ درصد افزایش یافته است همچنین تعداد بخاری‌های نفتی به زیر ۳ درصد رسیده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار