سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

تمجید ژنرال صهیونیستی از قدرت موشکی حزب الله

تمجید ژنرال صهیونیستی از قدرت موشکی حزب الله یک ژنرال صهیونیستی گفت:حزب‌ الله می‌تواند روزانه 2500 موشک به سوی ما شلیک کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر «اوری گوردین» فرمانده جبهه داخلی در ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت که در صورت درگیری با حزب‌الله لبنان، این رژیم با مشکل بزرگ شلیک ۲۵۰۰ موشک به سوی عمق اراضی اشغالی مواجه خواهد بود.

وی افزود: «من معتقدم که سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله لبنان از توانایی‌ها ما آگاه است و شکی نیست که دشمنان ما توانایی‌های اصلی‌ای دارند که متوجه نقاط ضعف ما نیز می‌شود».

به نوشته روزنامه رأی الیوم، این گفت‌وگوی ویژه با ژنرال گوردین پس از پایان رزمایش بزرگ سراسری در جبهه داخلی که طی آن تل آویو، سناریوهای امنیتی در منطقه شمالی را مورد بررسی قرار داد، صورت گرفته است. این رزمایش یک‌شنبه پیش آغاز شد و تا جمعه ادامه داشت.

این ژنرال صهیونیست در پاسخ به یک سوال ادعا کرد: «جمهوری اسلامی ایران اگر نگوییم یک تهدید استراتژیک برای اسرائیل است، باید بگوییم که یکی از تهدیدها است و آرام نمی‌گیرد. ما همیشه در همه زمینه‌ها برای بهبود دفاع و همچنین جلوگیری از توانمندی‌های طرف مقابل کار می‌کنیم.»

فرمانده جبهه داخلی رژیم صهیونیستی در ادامه اذعان داشت که مردم اسرائیل آمادگی کافی برای مواجه شدن با سناریوی نبرد در جبهه شمالی را ندارند و گفت: «مطمئن نیستم که افکار عمومی اسرائیل بفهمد چه اتفاقی می‌افتد یا چه اتفاقی خواهد افتاد، اگر روزی یک نبرد در شمال آغاز شود. روزانه ۲۵۰۰ موشک، که برخی دقیق به هدف اصابت می‌کنند و برخی در عمق مناطق مسکونی در جبهه داخلی اسرائیل فرود خواهند آمد، شلیک خواهد شد. این یک حمله بسیار بزرگ خواهد بود».

گوردین با اشاره به شکاف‌های ایمن‌سازی که باعث ایجاد نگرانی برای این نهاد امنیتی اسرائیل و شاخه‌های آن می‌شود، گفت: «شکاف‌های ایمن‌سازی وجود دارد و در سال‌های طولانی آینده نیز خلأهای زیادی در استحکام‌سازی وجود خواهد داشت و نقش ما کمک به شهروندان در مقابل این شکافها و اقدام به صورتی صحیح است».

وی چند هفته پیش در گفت‌وگو با فرانس پرس نیز تصریح کرده بود که در صورتی که درگیری با حزب‌الله لبنان، اسرائیل باید منتظر شلیک ۲۰۰۰ موشک در روز به سوی سرزمین‌های اشغالی باشد.

این ژنرال صهیونیست افزود: «شهرهای تل‌آویو و اسدود در جنوب در جنگ اخیر با نوار غزه شاهد بیشترین شلیک موشک از زمان تشکیل اسرائیل بوده‌اند. در صورتی که درگیری یا جنگی با حزب‌الله روی دهد، انتظار داریم که هر روز دست‌کم پنج برابر، موشک از لبنان به سوی اسرائیل شلیک شود»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار