تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است

توافقات پنج‌گانه در نشست سران عراق با هیأت هماهنگی شیعیان

در نشست مهم شب گذشته نخست‌وزیر، رئیس‌جمهور، رئیس شورای عالی قضایی عراق با هیأت هماهنگی گروه‌های شیعی عراق پنج توافق حاصل شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۸۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگان هیأت هماهنگی گروه‌های شیعه عراق و رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و رئیس شورای عالی قضایی این کشور، شب گذشته (دوشنبه شب، ۸ نوامبر) نشست مهمی را در خصوص جدیدترین تحولات جاری در عراق برگزار کردند و طی آن به توافقاتی دست یافتند.

به نوشته پایگاه خبری «السومریه» در این نشست، که با حضور نمایندگانی از هیأت هماهنگی، «برهم صالح» رئیس‌جمهور، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر و «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی برگزار شد، در خصوص سه موضوع «هدف قرار دادن تظاهرات‌کنندگان»، «حمله به منزل مصطفی الکاظمی» و «اعتراض به نتایج انتخابات» رایزنی شد.

هیأت هماهنگی گروه‌های شیعی با انتشار بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در «ناس نیوز» منتشر شد، با اعلام برگزاری این نشست و موضوعات مورد بررسی قرار گرفته، اعلام کرد که توافقات حاصله در این نشست را می‌توان در پنج بخش خلاصه کرد.

۱- محکوم کردن جنایت هدف قرار دادن تظاهرات‌کنندگان مسالمت‌جو و لزوم تکمیل تحقیقات قضایی مربوطه و مجازات عاملان این جنایت.

۲- رد و محکومین جنایت هدف قرار دادن منزل نخست وزیر و لزوم تکمیل تحقیق در خصوص آن. همچنین باید یک تیم فنی ویژه در اختیار تیم تحقیق قرار گیرد تا کلیه ابعاد ین جنایت و واقعیت آن روشن شود و عاملان آن به مراجع قضایی تحویل داده شوند.

۳- کاهش تنش‌ها، توقف فشار‌های رسانه‌ای از سوی همه طرف‌ها، حذف همه نشانه‌های تحریک‌آمیز در خیابان‌ها، حرکت به سمت کاهش نگرانی‌های مردم و ارسال پیام‌های اطمینان بخش به ملت عراق.

۴- جستجوی راهکار‌های قانونی برای حل بحران مربوط به نتایج انتخابات به منظور بازگرداندن اعتماد به همه طرف‌ها در روند انتخاباتی که به شدت متزلزل شد و فراخوان برگزاری یک نشست ملی برای بحث در مورد امکان یافتن راه‌کار‌هایی برای این بحران لاینحل.

۵- تاکید همه طرف‌ها بر تمایل خود به صلح مدنی و رسیدگی به همه مشکلات مطابق با چارچوب‌های قانونی و سیاسی قابل اجرا/فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار