زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

شناسایی منطقه پرتاب پهپادهای مسلح به سمت منزل الکاظمی

سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرد که منطقه پرتاب پهپاد مسلح به سمت اقامتگاه نخست وزیر این کشور شناسایی شده و این پهپادها به دلیل پرواز در ارتفاع پایین توسط رادارها رهگیری نشدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر «یحیی رسول» سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق شامگاه یکشنبه از شناسایی منطقه پرتاب پهپادها به سمت منزل نخست وزیر عراق خبر داد.

سرلشکر رسول گفت: دو پهپادی که به منزل مصطفی الکاظمی، فرمانده کل نیروهای مسلح و نخست‌وزیر حمله کردند، از منطقه‌ای در ۱۲ کیلومتری شمال شرق بغداد به پرواز درآمدند.

وی با بیان اینکه سیستم سی‌-رام برای دفاع از سفارت آمریکا طراحی شده است، گفت: این دو پهپاد در نزدیک سفارت آمریکا به پرواز درنیامده بودند که تا سامانه سی‌-رام بتواند با آنها مقابله کند؛ علاوه بر اینکه، این دو پهپاد خیلی پایین پرواز کردند که توسط رادارها شناسایی نشدند.

سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق تاکید کرد: نیروهای امنیتی در همه جا و در اوج آمادگی هستند. استقرار نیروهای امنیتی برای اطمینان بخشی به شهروندان امری عادی است. ما در برابر هرگونه هدف قرار دادن نهادهای دولتی سکوت نخواهیم کرد.

الکاظمی هم شامگاه یکشنبه گفت: کسانی را که جنایت دیروز(حمله پهپادی به اقامتگاه او) را مرتکب شدند به خوبی می‌شناسیم و آنها را تعقیب و رسوا خواهیم کرد.

دولت عراق بامداد یکشنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که محل سکونت مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق با یک پهپاد بمب‌گذاری‌ شده هدف سوء قصد قرار گرفته اما نخست وزیر آسیبی ندیده است.

الکاظمی نیز به فاصله کوتاهی پس از انتشار این خبر در توییتی ضمن تاکید برسلامتی خود همگان را به حفظ آرامش و خویشتنداری دعوت کرد.

تحولات پس از برگزاری انتخابات پارلمانی در عراق و اعتراض گروهی از مردم این کشور به نتایج آن، به ویژه رخدادهای خونین جمعه گذشته در بغداد از جمله موضوعاتی است که موضوع حمله پهپادی به منزل نخست وزیر این کشور را مشکوک و قابل تامل بیشتری می‌نماید./فارس

ارسال نظر