پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

شناسایی منطقه پرتاب پهپادهای مسلح به سمت منزل الکاظمی

سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرد که منطقه پرتاب پهپاد مسلح به سمت اقامتگاه نخست وزیر این کشور شناسایی شده و این پهپادها به دلیل پرواز در ارتفاع پایین توسط رادارها رهگیری نشدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر «یحیی رسول» سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق شامگاه یکشنبه از شناسایی منطقه پرتاب پهپادها به سمت منزل نخست وزیر عراق خبر داد.

سرلشکر رسول گفت: دو پهپادی که به منزل مصطفی الکاظمی، فرمانده کل نیروهای مسلح و نخست‌وزیر حمله کردند، از منطقه‌ای در ۱۲ کیلومتری شمال شرق بغداد به پرواز درآمدند.

وی با بیان اینکه سیستم سی‌-رام برای دفاع از سفارت آمریکا طراحی شده است، گفت: این دو پهپاد در نزدیک سفارت آمریکا به پرواز درنیامده بودند که تا سامانه سی‌-رام بتواند با آنها مقابله کند؛ علاوه بر اینکه، این دو پهپاد خیلی پایین پرواز کردند که توسط رادارها شناسایی نشدند.

سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق تاکید کرد: نیروهای امنیتی در همه جا و در اوج آمادگی هستند. استقرار نیروهای امنیتی برای اطمینان بخشی به شهروندان امری عادی است. ما در برابر هرگونه هدف قرار دادن نهادهای دولتی سکوت نخواهیم کرد.

الکاظمی هم شامگاه یکشنبه گفت: کسانی را که جنایت دیروز(حمله پهپادی به اقامتگاه او) را مرتکب شدند به خوبی می‌شناسیم و آنها را تعقیب و رسوا خواهیم کرد.

دولت عراق بامداد یکشنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که محل سکونت مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق با یک پهپاد بمب‌گذاری‌ شده هدف سوء قصد قرار گرفته اما نخست وزیر آسیبی ندیده است.

الکاظمی نیز به فاصله کوتاهی پس از انتشار این خبر در توییتی ضمن تاکید برسلامتی خود همگان را به حفظ آرامش و خویشتنداری دعوت کرد.

تحولات پس از برگزاری انتخابات پارلمانی در عراق و اعتراض گروهی از مردم این کشور به نتایج آن، به ویژه رخدادهای خونین جمعه گذشته در بغداد از جمله موضوعاتی است که موضوع حمله پهپادی به منزل نخست وزیر این کشور را مشکوک و قابل تامل بیشتری می‌نماید./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار