دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

چین در صحرا ماکت‌هایی عظیم از ناو‌های جنگی آمریکا ساخته است

برخی تصاویر ماهواره‌ای حاکی از آن است که چین احتمالاً به منظور انجام تمرین پرتاب موشک‌های ضد ناو، ماکت‌هایی عظیم از ناو‌های جنگی آمریکا را در منطقه‌ای بیابانی مستقر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۸۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت فناوری هوا و فضای «مکسار» تصاویر ماهواره‌ای منتشر کرده که نشان می دهد چین در شمال غرب این کشور و در صحرای «تکله‌مکان» منطقه سین کیانگ، ماکت‌های غول‌پیکری از ناوهای جنگی آمریکا در اندازه‌های واقعی مستقر کرده است.

این تصاویر مربوط به ماکت یک ناو هواپیمابر ارتش آمریکا و دو ناو تهاجمی نیروی دریایی این کشور است.

وبسایت یواس‌ان‌آی نیوز که اخبار نیروی دریایی آمریکا را پوشش می دهد؛ احتمال داده که این ماکت‌ها برای هدف گیری در تمرین‌های نظامی ساخته شده‌اند.

گفته می شود که این منطقه بارها شاهد آزمایش موشک های بالستیک چین بوده و تصاویر ماهواره ای جدید نیز حاکی از آن است که پکن بر افزایش توانمندی هایی مانند ساخت موشک‌های بالستیک ضدناو متمرکز است.

این تصاویر درحالی منتشر می شود که پنتاگون به ویژه در یک ماه اخیر گزارش هایی درباره رشد سریع توان نظامی چین از جمله توان اتمی ارتش این کشور منتشر کرده است.

جان کربی سخنگوی وزارت دفاع آمریکا مدعی شده که از گزارش ها درباره چنین ماکت هایی مطلع است اما پنتاگون ترجیح می دهد به جای این موضوع، روی آمادگی خود در دفاع از حق آزادی دریانوردی متمرکز شود!

این درحالی است که نیروی دریایی آمریکا دائماً در دریای چین جنوبی ماموریت‌هایی انجام می دهد؛ دریایی که یکی از راهبردی ترین آبراه های جهان است و پکن به طور سنتی مالکیت بخش عمده ای از آن را حق خود می داند./مهر

ارسال نظر