زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

چین در صحرا ماکت‌هایی عظیم از ناو‌های جنگی آمریکا ساخته است

برخی تصاویر ماهواره‌ای حاکی از آن است که چین احتمالاً به منظور انجام تمرین پرتاب موشک‌های ضد ناو، ماکت‌هایی عظیم از ناو‌های جنگی آمریکا را در منطقه‌ای بیابانی مستقر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۸۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت فناوری هوا و فضای «مکسار» تصاویر ماهواره‌ای منتشر کرده که نشان می دهد چین در شمال غرب این کشور و در صحرای «تکله‌مکان» منطقه سین کیانگ، ماکت‌های غول‌پیکری از ناوهای جنگی آمریکا در اندازه‌های واقعی مستقر کرده است.

این تصاویر مربوط به ماکت یک ناو هواپیمابر ارتش آمریکا و دو ناو تهاجمی نیروی دریایی این کشور است.

وبسایت یواس‌ان‌آی نیوز که اخبار نیروی دریایی آمریکا را پوشش می دهد؛ احتمال داده که این ماکت‌ها برای هدف گیری در تمرین‌های نظامی ساخته شده‌اند.

گفته می شود که این منطقه بارها شاهد آزمایش موشک های بالستیک چین بوده و تصاویر ماهواره ای جدید نیز حاکی از آن است که پکن بر افزایش توانمندی هایی مانند ساخت موشک‌های بالستیک ضدناو متمرکز است.

این تصاویر درحالی منتشر می شود که پنتاگون به ویژه در یک ماه اخیر گزارش هایی درباره رشد سریع توان نظامی چین از جمله توان اتمی ارتش این کشور منتشر کرده است.

جان کربی سخنگوی وزارت دفاع آمریکا مدعی شده که از گزارش ها درباره چنین ماکت هایی مطلع است اما پنتاگون ترجیح می دهد به جای این موضوع، روی آمادگی خود در دفاع از حق آزادی دریانوردی متمرکز شود!

این درحالی است که نیروی دریایی آمریکا دائماً در دریای چین جنوبی ماموریت‌هایی انجام می دهد؛ دریایی که یکی از راهبردی ترین آبراه های جهان است و پکن به طور سنتی مالکیت بخش عمده ای از آن را حق خود می داند./مهر

ارسال نظر