غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

چین در صحرا ماکت‌هایی عظیم از ناو‌های جنگی آمریکا ساخته است

برخی تصاویر ماهواره‌ای حاکی از آن است که چین احتمالاً به منظور انجام تمرین پرتاب موشک‌های ضد ناو، ماکت‌هایی عظیم از ناو‌های جنگی آمریکا را در منطقه‌ای بیابانی مستقر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۸۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت فناوری هوا و فضای «مکسار» تصاویر ماهواره‌ای منتشر کرده که نشان می دهد چین در شمال غرب این کشور و در صحرای «تکله‌مکان» منطقه سین کیانگ، ماکت‌های غول‌پیکری از ناوهای جنگی آمریکا در اندازه‌های واقعی مستقر کرده است.

این تصاویر مربوط به ماکت یک ناو هواپیمابر ارتش آمریکا و دو ناو تهاجمی نیروی دریایی این کشور است.

وبسایت یواس‌ان‌آی نیوز که اخبار نیروی دریایی آمریکا را پوشش می دهد؛ احتمال داده که این ماکت‌ها برای هدف گیری در تمرین‌های نظامی ساخته شده‌اند.

گفته می شود که این منطقه بارها شاهد آزمایش موشک های بالستیک چین بوده و تصاویر ماهواره ای جدید نیز حاکی از آن است که پکن بر افزایش توانمندی هایی مانند ساخت موشک‌های بالستیک ضدناو متمرکز است.

این تصاویر درحالی منتشر می شود که پنتاگون به ویژه در یک ماه اخیر گزارش هایی درباره رشد سریع توان نظامی چین از جمله توان اتمی ارتش این کشور منتشر کرده است.

جان کربی سخنگوی وزارت دفاع آمریکا مدعی شده که از گزارش ها درباره چنین ماکت هایی مطلع است اما پنتاگون ترجیح می دهد به جای این موضوع، روی آمادگی خود در دفاع از حق آزادی دریانوردی متمرکز شود!

این درحالی است که نیروی دریایی آمریکا دائماً در دریای چین جنوبی ماموریت‌هایی انجام می دهد؛ دریایی که یکی از راهبردی ترین آبراه های جهان است و پکن به طور سنتی مالکیت بخش عمده ای از آن را حق خود می داند./مهر

ارسال نظر