رهبر معظم انقلاب: در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ریزی ۲۰ ساله دشمن شکست خورد رهبر انقلاب امشب با مردم ایران سخن خواهند گفت عارف: عوائد حاصل از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به مردم ارائه می‌شود سخنگوی سپاه: در جنگ اخیر، مراکز اطلاعاتی و تنها پالایشگاه فعال اسرائیل را هدف قرار دادیم/ آمادگی امروز ما حداقل ۴۰ درصد افزایش یافته جزئیات بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی تصویب شد/ جزئیات اجرایی به زودی اعلام می‌شود سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است

مهلت 2 هفته‌ای کمیسیون انرژی به سازمان برنامه و وزارت نیرو

سخنگوی کمیسیون انرژی با توجه به ناترازی برق و گاز، اجرای قانون حمایت از انرژی‌های تجدیدپذیر را ضروری دانست و گفت: به همین منظور کمیسیون انرژی جهت رسیدگی به این مهم صرفا 2 هفته به سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو مهلت داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۹۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات نشست عصر امروز(سه شنبه 18 آبان) این کمیسیون اظهار داشت: نحوه اجرای احکام قانون بودجه سال ۱۶۰۰ کل کشور در حوزه تجدیدپذیر با حضور نماینده‌ای از سازمان برنامه و بودجه، معاون وزیر نیرو و مدیرعامل سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهر‌وری برق ایران، نماینده‌ای از دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس و تعدادی از سرمایه‌گذاران در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر بررسی شد. 

وی افزود: در  این جلسه سرمایه‌گذاران علاوه‌بر بیان دغدغه‌های خود، نسبت به ناهماهنگی‌های میان دستگاه‌های دولتی در حمایت از تجدیدپذیرها انتقاد کردند.

 

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: اعضای کمیسیون انرژی بر حمایت از بخش خصوصی به صورت واقعی و ملموس تاکید کردند، همچنین سازمان برنامه و بودجه مکلف شد؛ تامین اعتبارات لازم را برابر پیش‌بینی‌هایی که در قانون بودجه انجام شده در اولویت کار خود قرار دهد و وزارت نیرو به‌عنوان بازوی اجرایی دولت، موضوعات مرتبط با تجدیدپذیرها را پیگیری و حل و فصل کند.

 

نخعی گفت: اگرچه مفادی از قانون بودجه سال 1400 مستقیما به حمایت از تجدیدپذیرها اشاره کرده است اما با گذشت 8 ماه از سال هنوز برخی از این مفاد قانونی اجرایی نشده‌اند لذا کمیسیون نسبت به اجرای دقیق آن تاکید کرد در غیر این صورت از اختیارت قانونی خود جهت برخورد با سازمان برنامه و بودجه استفاده خواهیم کرد.

 

سخنگوی کمیسیون انرژی در مجلس با توجه به ناترازی شدید برق و گاز در کشور، اجرای قانون حمایت از انرژی‌های تجدیدپذیر را ضروری دانست و گفت: به همین منظور کمیسیون انرژی جهت رسیدگی به این مهم صرفا 2 هفته به سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو مهلت داد امــــا اگر نتوانند حمایت‌های قانونی پیش‌بینی شده در قانون بودجه 1400 را از سرمایه‌گذاران و بخش انرژی‌های تجدیدپذیر داشته باشند حتما کمیسیون انرژی نسبت به اعمال ماده 234 برابر قانون آئین‌نامه داخلی مجلس اقدام خواهد کرد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار