پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

تخلف دولت در سازمان هدفمندی یارانه‌ها چقدر است؟

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌‌ها، میزان تخلف دولت در این سازمان را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۰۹۱۸
به گزارش راهبرد معاصر ، جبار کوچکی‌نژاد رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌‌ها  پرداخته شده است، گفت: طبق ارزیابی‌هایی که داشته‌ایم و گزارش نهایی نفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌‌ها نیز به آن اشاره شده، برخی شرکت‌ها با 500 میلیون تومان می‌توانستند از خطر ورشکستگی نجات پیدا کنند، اما یک ریال هم از سوی این سازمان به آنها اختصاص داده نشده است.

وی با بیان اینکه طبق گزارش نهایی تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌‌ها یک شرکت در اوج تحریم، برای افزایش سطح تولیداتش نیازمند 10 میلیارد تومان بوده است، اظهار داشت: اما در این شرایط و با وجود تبعیض‌هایی که در سازمان هدفمندی یارانه‌‌زها صورت گرفته، این پول در اختیار این شرکت قرار نگرفته و مجبور به کاهش سطح تولید شده است.

 
رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌‌ها، میزان تخلف صورت‌گرفته در این سازمان را حدود 100 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: طبق قانون، می‌بایست پول‌هایی که از مردم در جهت مابه‌التفاوت افزایش قیمت حامل‌های انرژی دریافت می‌شده، به حساب سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز شود که این کار انجام نشده و به رقمی بالغ بر 100 هزار میلیارد تومان به حساب سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز نشده که این تخلف است.

کوچکی‌نژاد ادامه داد:  پولی که باید از محل هدفمندی یارانه‌ها به تولید اختصاص داده می‌شد، تخصیص نیافته و یا بعضا تبعیض‌آمیز تخصیص یافته است، به نحوی که به شرکت‌هایی پرداخت شده که صلاحیت دریافت این یارانه‌ها را نداشته‌اند.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها در پایان خاطرنشان کرد: در گزارشی که تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس شده، نوع تخلفات، تبعیض‌ها و تک‌روی‌ها و نوع عدول از قانون در سازمان هدفمندی یارانه‌ها را  مشخص کرده‌ایم، این گزارش بنا به صلاحدید هیئت‌رئیسه مجلس، در یکی از جلسات علنی پارلمان قرائت خواهد شد.

تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار