پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

جوزپ بورل:اروپا در خطر تبدیل به یک ابزار به جای بازیگر در امور بین‌المللی است

جوزپ بورل:اروپا در خطر تبدیل به یک ابزار به جای بازیگر در امور بین‌المللی است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «در حقیقت، اروپایی‌ها امروز به صورت کاملاً فزاینده‌ای با خطر تبدیل به یک ابزار به جای بازیگر در امور بین‌المللی مواجه هستند.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، با هشدار نسبت به در خطر بودن اتحادیه اروپا، از کشور‌های عضو خواست تا دکترین پیشنهادی او در زمینه نظامی را بپذیرند.

بورل قصد دارد این پیشنهاد خود را درباره اقدام نظامی مشترک در خارج از روابط اتحادیه اروپا (پیمان ناتو) و همچنین استقرار نیرو‌های مقابله با بحران ارائه دهد.

جوزپ بورل به خبرنگاران گفت: «اولین پیش‌نویس از قطب‌نمای استراتژیکی که ارائه دادم نزدیک‌ترین چیزی است که اتحادیه اروپا می‌تواند در حال حاضر از یک دکترین نظامی در اختیار داشته باشد و شباهت به مفهوم استراتژیک ناتو دارد که اهداف اتحاد ناتو را مشخص می‌کند و برای امنیت مهم است.»

ماه گذشته نیز جوزپ بورل با انتشار متنی در وبلاگ شخصی خود نسبت به نقش‌آفرینی این اتحادیه در عرصه جهانی و کمرنگ شدن نقش آن هشدار داد و نوشت: «یکی از نگرانی‌های اتحادیه اروپا از دست دادن نقش خود به عنوان بازیگر کامل در عرصه جهانی است.»

بورل با بیان آن‌که اتحادیه اروپا در حال تبدیل شدن به یک ابزار است و ماهیت خود را مبنی بر یک نهاد سیاسی بودن از دست داده است، گفت: «در حقیقت، اروپایی‌ها امروز به صورت کاملاً فزاینده‌ای با خطر تبدیل به یک ابزار به جای بازیگر در امور بین‌المللی مواجه هستند.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن درخواست از سران این اتحادیه برای حمایت از تشکیل نیرو‌های مسلح خود تأکید کرد: «تشکیل این نیرو‌های مسلح برای رقابت با ناتو برنامه‌ریزی نشده است و در حقیقت مکمل این ائتلاف محسوب خواهند شد.»/باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار