روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!
سی بی اس خبر داد:

تحت فشار بودن ارتش آمریکا برای کوچک‌نمایی تبعات حمله موشکی ایران

شبکه خبری سی بی اس خبر داد که ارتش آمریکا برای کوچک‌نمایی تبعات حمله موشکی ایران به عین الاسد تحت فشار بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 11
کد خبر: ۱۰۹۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر یک رسانه آمریکایی ابعاد جدیدی از پنهان‌کاری حاکمیت آمریکا بعد از حمله موشکی ایران به پایگاه نیروهای آمریکایی در «عین‌الاسد» فاش کرده است.

وبگاه شبکه خبری «سی‌بی‌اس» امروز پنجشنبه (20 آبان/ 11 نوامبر) نتایج تحقیقی را منتشر کرده که نشان می‌دهد ده‌ها نفر از کسانی که در حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد در روز 8 ژانویه 2020 زخمی شده‌اند واجد دریافت مدال شجاعت و مزیت‌های پزشکی پس از آن تشخیص داده نشده‌اند.

طبق گزارش سی‌بی‌اس گروهبان «دین واساگر» یکی از سربازانی است که در روز حمله ایران به پایگاه عین‌الاسد در روز 8 ژانویه برای دفاع از این پایگاه در آنجا ماند.

چند روز قبل‌تر از این حمله ارتش تروریستی آمریکا سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شماری از همراهان ایشان را در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد به شهادت رسانده بود.

سی‌بی‌اس نوشته حمله موشکی که ایران به تلافی این اقدام انجام داد، جزو بزرگترین حمله به نیروهای آمریکایی در تاریخ محسوب می‌شود: «ایران این پایگاه را به 11 کلاهک جنگی که هر کدام 1600 پوند وزن داشت با خاک یکسان کرد.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر